Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dave6
tato otázka už tady na fóru byla několikrát diskutována. Smlouvu můžou podepsat rodiče, starší kamarád, dědeček... :) Peníze na založení konta musí pak ovšem jít z účtu, který je na stejné jméno (minimálně u brokerů z USA - opatření proti praní špinavých peněz). Kdo skutečně mačká klávesy u počítače, je brokerovi srdečně jedno - může to být klidně pětileté dítě... :)
Osobně si myslím, že pokud je ti patnáct, tak máš minimálně rok dva na to, abys hledal a piloval strategii na demoplatformě - ale to je samozřejmě věc každého. Jinak Marketiva tady už taky byla diskutována - pokud vím, tak zkušenosti s ní nejsou nejlepší - alespoň co se vydělaných penízků týče... :)

Petr

Odesláno

namodro,
já jsem se ptal ,protože účet už mám založený a poslal jsem si na něho $50... ted mám zhruba $100 a všiml jsem si že i pro výběr přes EG/PP se musím identifikovat(poslat sken dokumentů které potvrzují adresu jméno atd.)Škoda že jsem o tom při zakládání účtu neuvažoval ,takhle to vypadá že mi ho smáznou :((
Jinak si myslím že marketiva je nej. volba ... nevím o nákém jiném brokerovi u které se může otevřít účet s $1.Pipspread je 3-5 u hlavních Leverage je 100:1 a nejsou žádné poplatky navíc.

Odesláno

Dave6
spread 3-5 pips u majors je naprosto normální u všech slušných brokerů. Leverage 100:1 totéž, CMS např. poskytuje dokonce 400:1. Je fakt, že mikroloty jsou pro tréning skvělá věc. Ovšem základ je, dle mého skromného názoru, najít brokera, který mi vydělané peníze taky pošle... :)

Odesláno

namodro,na různých fórech a vždy že platí a rychle :)...nikdo s ní neměl problém :)...podle mě je $5 skvělý nápad ,tím přitáhnou dost lidí kteří tak začnou obchodovat a taky takový live support jsem ještě nikde neviděl

Odesláno

U toho brookera sa da otvorit ucet s jednym dolarom ??? Neni to nejaka blbost ? Nie je to nahodov tak ze sa da otvorit pozicia vo vyske 1 usd . To sa da inak aj u OANDA a tam je dokonca spread na eur/usd 1 pip a aj na ostatne meny maju nizsi spread ako ostatny brookery.

• 3 years later...
Odesláno

pacho Napsal:
-------------------------------------------------------
> U toho brookera sa da otvorit ucet s jednym
> dolarom ??? Neni to nejaka blbost ? Nie je to
> nahodov tak ze sa da otvorit pozicia vo vyske 1
> usd . To sa da inak aj u OANDA a tam je dokonca
> spread na eur/usd 1 pip a aj na ostatne meny maju
> nizsi spread ako ostatny brookery.

nene neni to blbos ucet od 1 usd to je pravda.
moznost mikroloty ale zas maj gumove spready.

• 6 months later...
Odesláno

Někdo hold dokáže pobavit s reakcí 3,5 roku strarou, ale chi přidat pouze jednu věc k tomuto tématu:
Traiding není o věku je především o mentálním nastavení a přístupu k němu. Je jedno, jestli je Vám 60 nebo 23. v Obou případech jde o mentální věk a ten se v traidingu počítá a rozhoduje o úspěchu, či totálním fiasku. I 60-letý se může učit od 20-letého, který vydělává a on stále ne i přes své životní zkušenosti. Ještě mentálně dostatečně nedospěl, zatím co 20-letý mladík dospěl v pravou chvíli. (tu)

• Vytvořit...