Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Věk a obchodování


Dave6

Doporučené příspěvky

Dave6
tato otázka už tady na fóru byla několikrát diskutována. Smlouvu můžou podepsat rodiče, starší kamarád, dědeček... :) Peníze na založení konta musí pak ovšem jít z účtu, který je na stejné jméno (minimálně u brokerů z USA - opatření proti praní špinavých peněz). Kdo skutečně mačká klávesy u počítače, je brokerovi srdečně jedno - může to být klidně pětileté dítě... :)
Osobně si myslím, že pokud je ti patnáct, tak máš minimálně rok dva na to, abys hledal a piloval strategii na demoplatformě - ale to je samozřejmě věc každého. Jinak Marketiva tady už taky byla diskutována - pokud vím, tak zkušenosti s ní nejsou nejlepší - alespoň co se vydělaných penízků týče... :)

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

namodro,
já jsem se ptal ,protože účet už mám založený a poslal jsem si na něho $50... ted mám zhruba $100 a všiml jsem si že i pro výběr přes EG/PP se musím identifikovat(poslat sken dokumentů které potvrzují adresu jméno atd.)Škoda že jsem o tom při zakládání účtu neuvažoval ,takhle to vypadá že mi ho smáznou :((
Jinak si myslím že marketiva je nej. volba ... nevím o nákém jiném brokerovi u které se může otevřít účet s $1.Pipspread je 3-5 u hlavních Leverage je 100:1 a nejsou žádné poplatky navíc.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 years later...

pacho Napsal:
-------------------------------------------------------
> U toho brookera sa da otvorit ucet s jednym
> dolarom ??? Neni to nejaka blbost ? Nie je to
> nahodov tak ze sa da otvorit pozicia vo vyske 1
> usd . To sa da inak aj u OANDA a tam je dokonca
> spread na eur/usd 1 pip a aj na ostatne meny maju
> nizsi spread ako ostatny brookery.


nene neni to blbos ucet od 1 usd to je pravda.
moznost mikroloty ale zas maj gumove spready.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...

Někdo hold dokáže pobavit s reakcí 3,5 roku strarou, ale chi přidat pouze jednu věc k tomuto tématu:
Traiding není o věku je především o mentálním nastavení a přístupu k němu. Je jedno, jestli je Vám 60 nebo 23. v Obou případech jde o mentální věk a ten se v traidingu počítá a rozhoduje o úspěchu, či totálním fiasku. I 60-letý se může učit od 20-letého, který vydělává a on stále ne i přes své životní zkušenosti. Ještě mentálně dostatečně nedospěl, zatím co 20-letý mladík dospěl v pravou chvíli. (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...