Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Northfinance


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 49
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

To LuckyF.
Už ta adresa ve mne nebudí důvěru..North Finance Company Ltd, 60, Market Square, Belize City, Belize...Centrum na Kypru a pobočky v Moskvě, Petrohradu a v Šanghaji..Klasická offshore firma s více "dcerami"..nesvěřil bych jim ani dolar..
Suma sumáru, asi nějaký ruský kapitál - ale mají Meta Trader 4, takže možná příznivce najdou...Jediný klad, dobře udělané www s celkem přehlednými údaji a možnosti obchodovat i zlato a CFD tituly..
SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To LuckyF.
CFD tituly jsou taky zajímavá možnost investic, osobní zkušenost s touto firmou ale nemám. Jediná rada - zkus se registrovat a vlož nějakou minimální částku, která by tě nemrzela při případné nesolidnosti. Udělej dva, tři menší obchody a požádej o převod určité částky zpět na účet. Jedině tak se dá u offshore firem trochu zjistit jejich solidnost, třeba jsou i mezi offshore solidní firmy.. :). Ale nenechával bych na účtě žádné větší peníze, a při případném úspěchu IHNED vše převádět zpět na domovský účet a při prvním náznaku nesolidnosti nebo pozdržení plateb, IHNED s nimi skončit... :)
Koukám, že nabízejí platby i přes kreditky, tak toho bych se u offshore firem zvláště vyvaroval...
SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To LuckyF.
K těm kreditkám...když jsem četl, tuším ve čtvrteční MF, jak se dají jednoduše zneužít kreditky, tak bych to s důvěrou k těmto společnostem moc nepřeháněl...Zkrátka pokud někdo zná tvoje číslo, jméno a poslední tři čísla na kontrol. kódu ( a to jsou data, která povinně třeba u nákupu uvádíš vždy) dá se to dle toho článku v MF i dobře zneužít. A ty vlastně ani nevíš komu tyto info poskytuješ (nějaká nic neříkající offshore s dvěma sídly na Kypru a v Belize)...
SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Presne tak, skartama na internetu opatrne. Ale da se to resit elektronickou platebni kartou, ktera se da jednoduse deaktivovat a aktivovat zase az kdyz s ni chces platit. (vice ve vlaknu o knihach a softwaru mam pocit, najdi si to).
Obecne platit kartou prez net jenom u velkych zavedenych firem se sidlem v nejake rozumne zemi.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To LuckyFortunato:
Ja mam dobre zkusenosti s PayPal. Cislo znaji jen oni. Penize posilas na email adresu adresata (pokud je registrovany u PayPal). Ale do Belize bych neposlal nic.
Co se tyka blokace kreditky pro obchody bez pritomnosti karty, tak to delaji u nekterych bank v pohode na zavolani telefonem. Mel by ses zeptat.

bob

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak vidim že asi zustanu na holičkach.........Shanim dobrého brokera a nemužu najit žádneho kdo by měl dobrou plattformu, když najdu tak zajejc je v danovych rájich...co těd?. :D ..apenize mužu poslat i egoldem............
Ohledne toho paypal..jako zajdu do banky dám tam muj email ( jasně že budu registrovany na paypalu) a oni dorazi na paypal?...a jak to je z paypalu (e-goldu) do banky?
děkuji :D

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...