Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Serverhosting pro Finančníka - výzva


Doporučené příspěvky

Protože stále narůstají problémy se serverem, kde je Finančník aktuálně umístěn, rozhodli jsme se s Tomášem pro přesun webu na nějaké spolehlivější místo.

V tuto chvíli hledáme řešení, kde Finančník poběží rychle, spolehlivě a především tak, abychom se s Tomášem mohli starat pouze o obsah a neřešit technický background, kterému ani jeden z nás nerozumíme.

Možností hostingů a serverhousingů je samozřejmě na trhu nepřeberné množství, nicméně náhodný výběr takové služby má svá zřejmá úskalí. Proto dáváme tuto výzvu, zda mezi pravidelnými čtenáři není někdo, kdo se v této oblasti vyzná a dokáže dát dobrou referenci, nebo dokonce někdo kdo v dané oblasti podniká a měl by zájem Finančnik.cz hostovat (samozřejmě na komerční bázi).

Pokud máte v této oblasti nějaký konkrétní tip nebo nabídku, pošlete ji prosím na petr@financnik.cz

Děkuji,
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Petře,
reaguji na váš dotaz a nabízím kontakt na velice korektní a dynamickou společnost CRS-Network, Praha 7, p. Fíla. tuto společnost znám ze začátku podnikání, s panem Martinem Fílou (spolumajitelem) se znám osobně a mohu potvrdit, že je to velmi seriózní člověk. Provádějí web-hosting, serverhosting i další služby. odkaz: www.crs-net.cz/cz/kontakt. Zkuste se poptat.
jinak díky moc za rychlé zaslání workshopu na spready, rychlost byla skutečně pozoruhodná.

přeji hodně úspěšných obchodů a pevné nervy

zdraví Bartakovič

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Take bych se chtel pridat. Kdyz jsem drive vyvijel internetove stranky, vyuzival jsem sluzeb spolecnosti thinline.cz. Na jejich webu ceskyhosting.cz se muzete dozvedet vice informaci a i cena je velice slusna. S timto hostingem jsem byl velice spokojeny. Myslim, ze se lze domluvit a nastavit i hosting presne na miru. Vrele doporucuji.

Kuba

Link to comment
Sdílet pomocí služby

urcite bych nedoporucoval financnikovi klasicky webhosting, jelikoz tento server je svou nastevnosti a mnozstvim dat uplne nekde jinde nez co muzou webhostingy nabidnout. Na serveru ktery určen pro webhosting bezi stovky dalsich webu a pochybuju ze nejaky provozovatel necha xx zakazniku brzdit jednim projektem. (to jsou duvody proc napriklad forum hlasi
Fatal error: Allowed memory size ...)

Proto si myslim ze by ste meli hledat serverhosting nebo dedikovany server, jelikoz se nechcete ( jak pisete ) venovat technickym vecem ServerHosting neprichazi v uvahu zbyva jedine dedikovany server (firma vam server nainstalaluje, nakonfiguruje a pokud se zaplatite mesicni podporu tak se i o nej stara).

takze nejaky ty linky, bohuzel s nimi nemam zkusenosti
www.coolhousing.net/
www.servery.cz

Mira

Link to comment
Sdílet pomocí služby

financnik neni internetovy obchod se stovkami transakci denne nebo mapovy server s terabajty dat na disku nebo chat web s x navstevnosti atd. ,ale standardni web prezentace s radove stovkami web stranek a jednoduchou aplikaci, diskusnim forem. porizovat si kvuli tomuto dedikovany nebo vlastni server je stejne efektivni jako zabit komara atomovou bombou. ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji za tipy, které postupně prověřujeme.
Bohužel se ukazuje, že na klasický webhosting je financnik již krapet přerostlý, takže v současné době omezujeme výběr spíše na vlastní server, kde nemusíme omezovat traffic a především nám tam poběží všechny provozované aplikace.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Petře,
bohužel jsem zaznamenal toto vlákno až teď, kdybych si jej všiml dřív, mohl jsem to s Vámi prodiskutovat na sobotním setkání. Tedy, chci se zeptat, zda máte serverhosting již vyřešen. Má firma je Internet Service Provider, takže bychom možná nějaké řešení najít mohli...

Dejte mi vědět do mailu, pokud je to ještě na stole.

Radovan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...