Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Adresář odkazů – betatesting


Doporučené příspěvky

Přeji všem hezký den,

jsme rádi, že vám můžeme s Tomášem představit další službu, která by měla poskytnout mnoho cenných informací zdejší komunitě.

Nechali jsme pro Finančník připravit adresář, který by měl sloužit ke koncentraci zajímavých odkazů, které zejména ve fóru často velmi rychle zapadnou.

A co více – jednotlivé odkazy je možné v adresáři hodnotit a komentovat, takže věříme, že po určité době bude adresář poskytovat skutečně hodně zajímavé a relevantní odkazy, které bude možné třídit např. i podle oblíbenosti ostatními tradery.

Adresář je v tuto chvíli ve fázi finálního testování a naleznete jej na adrese www.financnik.cz/adresar/

Jde již o funkční aplikaci, kterou nyní začneme plnit odkazy. Prosíme všechny, kteří nějaký zajímavý odkaz mají, aby jej do adresáře vložili a tím podpořili jeho start.

Pokud narazíte na nějaký problém či budete mít návrh na úpravu struktury, tak prosím vložte příspěvek do této diskuze.

Adresář zatím není integrován do serveru, tj. jediný odkaz je z tohoto fóra. Jakmile jej trochu naplníme a otestujeme, tak službu samozřejmě zapojíme do jednotlivých nabídek.

Předem děkujeme všem, kteří nám pomohou adresář zaplnit relevantními odkazy.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Zdravím Finančníky.
Chtěl bych se zeptat, zda není v rozporu s pravidly webu vložit do adresáře odkaz na výrobce PC.
Má společnost kompletuje počítače. Jelikož se sám zajímám o trading, vytvořili jsme s kolegy sestavy optimalizované pro tyto aplikace. Podle diskuze ve fóru by mohl být o takovou službu zájem, lidé kterým jsem dodání zařídil jsou spokojení.
Nesmí-li mít odkaz koncovku .cz či .sk, vytvořil bych pro něj stránku na mezinárodní doméně.
Děkuji za odpověď.
Petr fi

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to admin:
nápad s adresářem považuji na výbornou věc, viz i zde neustálé dotazy, často stále dokola, kde co najít. Zvl.speciality a extra služby, jinde nevídané by se též mohly hodit. Možná by se hodila - až to jde technicky udělat? - možnost k jednotl.odkazům přidávat komentář těch co jej užili-vají: př. co tam jde najít atd.
Proč:
vím sám ze svých začátků čím vším jsem se prokousával a proklikával, kolik času strávil hledáním kdečeho, často marně, abych to posléze našel nakonec tam kde jsem už byl. Mnozí začínající (nejen) klikají tam a zpět všude možně, aniž ví co ten který poskytovatel vše umí a nabízí.
Každého věc jak nakládá se svým časem. Mládežníkům hodiny u PC vadit nemusí, těm co znají i cenu času a ok informace by to snad i mohlo pomoci.

přeji další dobré nápady jak je tento
miciko

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...