Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Joe Ross a seminář v Praze?


trojan

Doporučené příspěvky

Při svých pracovních záležitostech jsem narazil na informaci, že v dubnu má přijet do Prahy Joe Ross se seminářem, na jeho webu ani jinde jsem o tom, ale nenašel ani zmínku. Je to můj guru a pokud by někdo narazil na bližší info, prosím o reakci (tedy pokud to není fáma). Díky moc.
Vlasta

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Otevřel jsem toto vlákno a byl jsem velice natěšen na setkání s J. Rossem, proto přidám i svůj pohled -

Nečekal jsem ani Svatý grál ani ohromující novinky, určitě tam však zaznělo pár myšlenek, které stojí za zvážení. Organizace i překlad byl velmi slušný a pokud vezmu symbolickou cenu a v ní 2 e-booky J.R. v češtině, jsem spokojen a byl to docela zážitek.

Na druhou stranu se domnívám, že toto setkání bylo určeno spíš pro pokročilé obchodníky, takže pokud v hledišti seděl začátečník v tradingu, mohl odcházet poměrně zklamán.
Vlasta

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim vsechny,

reagoval bych jakozto zastupce zacatecniku. Pro predstavu nekdy letos v pulce ledna jsem potkal svet komodit. Od te doby tomu venuji pomerne dost a hlavne mne to bavi.

Prilezitost "videt ziveho tradera" formatu J.Rosse jsem chtel jednoznacne vyuzit. V Praze tak casto asi nebude a ja to mam pouze na skok. Navic kdyz tam byli lidi z cele republiky a dokonce i z ciziny (SR) tak proc ne.

Potvrdilo se me presvedceni o techto akcich. Kazdy si z ni odnese to, na co je zraly. Nekdo myslenku, jiny dojem, atmosferu nebo neco jineho. (Dokazu si predstavit, ze nekdo mohl byt hluboce zklaman. Doufam, ze ne.)

Mne vic nez prednaska oslovila diskuze a jeji prubeh. Nametu na premysleni mam taky dost.

Prijemne bylo taky videt pohromade nekolik stovek "stejne postizenych" lidi. Clovek pociti, ze alespon nekdy neni v tradingu sam.

Smutne pro mne bylo pouze, ze kolem mne sedelo spousta zajimavych lidi, ktere znam z fora a ja nemnel ani poneti Who Is Who (kdo je kdo). Vim, ze je to jen na mne aby se to castecne zmenilo.

Podobnym akcim drzim palce a vsem preju uspech. :)

Sasa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
Joe Ross je úctyhodný člověk a jeho přístup k šíření svého know how hraničí s altruismem. Jsem osobně velice rád, že jsem jej mohl vidět a slyšet na vlastní oči, ikdyž se domnívám, že 3 hodiny jsou zoufale málo. Joe prezentoval jedinou metodu - Rh + Stochastic. Narozdíl od výše uvedeného názoru, pro mě byla přínosnější samotná přednáška než diskuse. Možná proto, že se zatím držím A.Eldera (teď si Joe někde chytá nosní dírky...:-) a prezentace (pro mě) nové strategie byla nesmírně zajímavá a podnětná. Možná proto, že jeho odpovědi byly mnohdy zbytečně stručné (Yes, No), byť vždy byl prostor na řečení proč...

Jsem velmi vděčný organizátorům za to, že sem pana Rosse dostali, očekával bych ale, že nás vybaví kopií té přednášky. Zvláště, když bylo vidět, že se Joe Ross docela pevně drží konceptu, tedy že neimprovizoval a nepřednášel z patra.

Taky mě překvapilo kolik traderů se tam sešlo a kolik jich asi tak v Česku tedy může být, když se většina zcela jistě přednášky nezúčastnila. Bohužel jsem tam nepoznal žádnou z tváří, které znám ze setkání Finančníka.
Tak třeba příště...

Přeji hodně $$$

Radovan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...