Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Casopisy o tradingu


Doporučené příspěvky

Zdravim,

k clanku o casopisech venovanych komoditam bych pouze doplnil, ze magazin Active Trader ma na svem webu k dispozici take nekolik starsich ukazkovych cisel v PDF. Mozna to nekomu usnadni rozhodovani, zda do predplatneho ($95.40 USD/1 rok; $160 USD/2 roky) investovat.

Unor 2004
www.activetradermag.com/pdf/February-2004_Issue.pdf

Srpen 2003
www.activetradermag.com/pdf/August-2003_Issue.pdf

Duben 2003
www.activetradermag.com/pdf/April-2003_Issue.pdf

Kveten 2002
www.activetradermag.com/pdf/May2002.pdf

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...
  • 2 months later...

zdravím ,

ja by som sa rád spýtal či je to ten časopis čo trží Tomáš v ruke keď bol teraz v CHICAGu a či je to aj ten čo listovali spolu s Petrom , keď dávali na ČT24 ten spravodaj ohladom ID obchodovania.....?????
Ak áno .... mohli by Petr alebo Tomáš napísať , jednou alebo dvomi vetami , krátku recenziu na tento časopis...
Ďakujem. Jaro

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jsou to různé časopisy. Ten v USA se jmenuje TRADER a je to takový life-style časopis pro tradery. Naleznete tam rozhovory s tradery, novinky ze světa financní, recenze nového Ferrari a luxusní jachty :-), atd. Ten v TV je tuším Active Trader, což je časopis zaměřený více na samotný trading, na technickou analýzu, atd.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jaro,

na fotkach z Chicaga je jiny magazin - www.traderdaily.com/magazine/current.html

V reportazi na CT24 je ActiveTrader (viz Tomasova odpoved v jinem vlaknu diskuse) - pro recenzi viz www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/casopisy-trading.html

BTW nedavno jsem narazil na dost zajimavy casopis, o nemz tady zatim rec nebyla - www.technicalanalyst.co.uk/ Hodne se zameruje na AOS a obchodniky vyuzivajici manualni strategie, ale je uzitecny i pro diskrecni obchodniky. Doporucuji ke shlednuti (jedno cislo navic zasilaji zdarma v PDF jako ukazku).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Myslíte že je NĚKDY možné aby např.magazín Active Trader byl přeložen do čěštiny??(samozdřejmě zcela legálně)
Vzhledem k tomu že kniha Tradeingem k bohatství se prodává velmi dobře,jak jsem četl na jejím vláknu,nemusela by to být utopie.My angličtině příliš dobře nevládnoucí bychom to zcela jistě ocenily a že nás bude dost:-))

Mějte se a pěkný víkend.

Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Martine,

opravdu? Chci říct, je možné, že si třeba jedno vydání ročně např. Active Tradera budeme moc přečíst legálně přeloženého v češtině? Nebo snad by snad mohlo stabilně vycházet? Vlastně bych se divil, kdyby Američani nechali k přeložení třeba jen jedno číslo pro ČR. Spíš všechno nebo nic. Nemám pravdu? Vydržím, ale už se těšíím :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mirku,

neradujte se predcasne - prozatim se o tom pouze premyslelo jako o moznem zajimavem projektu (+ byly zjisteny konkretni podminky), nic vice ani mene. Pokud k tomu skutecne nekdy dojde, tak to urcite nebude letos ani v pristim roce. V pripade nejakeho dalsiho pokroku v realizaci budu informovat, ale v tuto chvili je to fakt jeste zcela bezpredmetne a velmi velmi velmi predcasne. Sance ale je. :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim,
nevim jak ostatni, me casopisy zatim nic moc neprinesly. Obcas mi slusne pomotaly hlavu skrytou reklamou a obcas mi hodne pomotaly hlavu placenou reklamou. Z meho pohledu se spis jedna o spolecenskou zalezitost, resp. vseobecne info ze sveta tradingu. Rozhodne nemam pocit, ze bych bez nich nemohl zit, prave naopak. Tot ma zkusenost s casopisy o tradingu.

Preji vsem mnoho uspechu!!

Libic

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Libici, hmm na tom něco bude, takhle jsem o tom neuvažoval, ale je to asi pravda. Mohlo by to být stejné jako s těmi společenskými a modními časopisy, kde určitě většina tipů co si obléct a kam jít je placená reklama a spousta lidí, co to čte si pak oblečou něco co by si normálně neoblékli, protože to doporučují v časopise. Ale nechci tu nějak srovnávat pokročilé tradery a dívky 15-21let :o))

Link to comment
Sdílet pomocí služby

IMHO se konkretne v AT nebo Futures objevuji velice zajimave clanky, ktere mohou poslouzit jako dobre tipy pro dalsi studium. Timhle zpusobem jsem se pres clanky z AT dostal k rade zajimavych informaci o money managementu, originalnich metodach position sizingu etc. Obchodovat podle casopisu se asi jeste nikdo nenaucil, ale ziskat v nich velmi uzitecne tipy a rady, to povazuji za jejich hlavni cil. Sam jsem nektere prvky, ktere byly v AT natuknuty, do sveho systemu uspesne zaradil.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...