Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Pomluvne emaily


sebik

Doporučené příspěvky

Jenom pro ostatní, v případě že byste též dostali podobný email a také proto, že se nás často ptáte, proč nereagujeme na pomluvy, které o nás šíří některé servery:

O určité nevraživosti a neférovosti "konkurence" již nějaký čas víme. Rozhodli jsme se však na boj komernční, často zoufalé konkurence nereagovat, neboť jsme přesvědčeni, že inteligentní člověk si udělá obrázek sám a neinteligentní člověk se stejně nikdy seriózně obchodování věnovat nebude, takže nemá příliš cenu věnovat mu drahocenný čas (s takovými ať tráví čas kovbojové a podobní). Osobně jsem přesvědčený, že člověk, který má potřebu hledat špínu na druhé a neférově a nepravdivě je očerňovat, navíc skutečně velmi lživě, je všechno možné, jenom ne trader. Takové činy mají totiž do myšlení úspěšného tradera velmi, velmi daleko.

Toto je skutečně ojedinělý případ, kdy reagujeme na pomluvy konkurence. Více se k tomu vyjadřovat nebudeme, nestojí nám to za čas ani úsilí.

Tomáš



Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomáši a Petře,
souhlasím s vámi, že je to ztráta času a dle mého názoru, kde není akce , nebude ani reakce, a pomlouvače to přestane bavit. Každý soudný člověk si dovede skutečně udělat vlastní názor a jen proto, že někdo plive na vás a váš server jed a špínu, jen proto určitě neodejdou z tohoto fóra ti, kteří to s tradem myslí vážně a kterým veškerou vaší činností pomáháte. Ceny vašich kurzů jsou na rozdíl od jiných zcela přijatelné, kurzy mají vždy vysokou úroveň-krom daní jsem absolvovala všechny-a taky něco u konkurence, tak skutečně vím, o čem mluvím. Jsem moc ráda, že se nedáte vyprovokovat a znechutit. Vám se povedlo něco, co nikomu jinému v této oblasti, tak je logické a v české kotlině je to (bohužel) folklór, že úspěch se nepromíjí. Držím vám oběma i vašim externím spolupracovnílům (a nakonec i nám všem-účastníkům a přispěvatelům tohoto fóra) palce. Neztrácejte čas řešením pomluv, které se vyřešit de facto nedají, škoda času. Jsem přesvědčena, že my-co váš server pravidelně navštěvujeme jako studnu informací-vás nedáme a máme v celé této trapné záležitosti zcela jasno ;)
Tatiana
P.S. Kdo se diví, že tato štvavá kampaň se zvýšila poté, co se chystá přijet na pozvání Finančníků Woody? Já tedy ne.
Jste prostě jedničky (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Preji dobry den,
ony ty pomluvy budou spis pochazet z vlastni nemohoucnosti ... a z pocitu "ujety vlak".

Tento server bych rozdelil na 3 casti :
1. vlastni prezentace komoditniho obchodovani - perfektni, veskere informace je mozne sice sehnat i jinde, ale ne v podobne kompaktni podobe. Ostatni servery podobneho zamereni na me pusobi strnulym dojmem, informace na nich "neziji".
2. forum - toto jiz neni v rezii majitelu webu (?), nastesti se zde "sesla" kumunita perfektnich lidi. Obcasne mirne "usmerneni" vitam, osobne bych "filtroval" prispevky jeste prisneji.
3. cast vydelecna pro majitele webu - nabizena skoleni a organizace setkani, seminaru. Toto me neoslovuje, obcas jen zamrzi, ze nemam pristup do vyhrazenych casti diskuse (ale toto povazuji jen za svuj problem !). Protoze sam podnikam (OSVC) za ucelem obzivy a uspokojeni svych potreb, nemam co dodat.

V podobne sestave tento server nema v CZ konkurenci ...

Podobne jako trader nepozoruje trh a nezadava prikazy na nakup/prodej jen proto, ze ho to bavi, je tento web nasmerovan pro uspokojeni jak navstevniku, tak majitelu. Me (jako navstevnika) tento server uspokojuje maximalne.

S pozdravem kbtm

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...