Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Larry Williams


Doporučené příspěvky

kuba
při určité výši majetku je podle mě jedno juak vysoké platíš daně, stejně nemůžeš svůj majetek za svůj život utratit, i kdybys nic nedělal a navíc on aktivně traduje, takže přísun peněz je značný. nechápu lidi, co skrblí za každou cenu. Prostě by mi bylo jedno, kdyby se můj výnost za měsíc snížil s třeba 100 000 na 80 000USD.....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přesně jak píše RadekFX. Je to zkrátka v myšlení. Svým způsobem se Larrymu nedivím. Koukněte se, kam mizí v USA peníze daňových poplatníků. Na válečné výdaje v bojích, které si nyní již nepřeje více jak polovina Američanů. Zatím co se letošní rok snižovaly v USA výdaje na socialní záležitosti, výdaje na "obranu" opětně vzrostly. Nedivím se, že jsou lidé, kteří nechtějí vládě USA platit své peníze, zvlášť když byl Larry dříve opakovaným kandidátem do senátu a do politiky zřejmě vidí více, než ostatní. Osobně si myslím, že pozadí bude ještě širší. Larry Williams, co jsem slyšel a četl, přijal občanství Britských Panenských otrovů, což je známý "daňový ráj". Vláda USA tak přišla o miliony, které by Larry musel platit, kdyby zůstal občanem USA. Je logický, že něco takového se všemocné vládě USA nelíbí, zvlášť pokud vezmu v potaz, že vláda USA si myslí, že jí patří celý svět. Proto hledá jakékoliv způsoby, jak si z Larryho vzít alespoň něco.... Ono kdyby všichni Američani co vydělávají miliony udělali najednou to co Larry, asi by ty Bushovi hry na vojáčky neměl už kdo financovat.....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím všechny,
Larrymu držím palce, ať je to, jak je to, doufám, že to pro něj dopadne OK. Kdyby IRS dělala kontroly v naší postfašistickokomunistickosocialistické zemi bručeli by kromě dětí, žen v domácnosti a starců všichni. Jinak ovšem navzdory velkým sympatiím k Larrymu jsem silně loajální ke každé vládě USA, a nebude-li si hrát na vojáčky ona, bude si hrát někdo jiný, což je v každém případě horší varianta. Preferuji mír a vůbec si neumím představit svoje syny někde s kvérem, ale bohužel, co svět světem stojí, mír je čirá utopie, magoři jsou nesmrtelní...
Dobré obchody všem, bacha na daně...Iveta

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Iveta,

Neviem či som správne pochopil Váš príspevok, ale vojny tu boli a budú je to v živom organizme, tiger sa pobije o svoje územie, vírus zabije hostitela ... človek vedie vojny kvôli ziskom. Ale je rozdiel, či Vaši synovia s kvérom budú brániť svojich synov a svoju vlasť, alebo budú terorizovať a drancovať cudzie územia a zabíjať nevinných ľudí kvôli napr. rope alebo nadvláde nad svetom! Pokiaľ amíci dajú pokoj svetu svet dá pokoj aj im!!!

No podľa mňa Larry vôbec nemyslel pri daňových únikoch na bušovu politku ak by ho to tak trápilo, že by bol ochotný kvôli tomu liesť do basy, mohol predsa svoje peniaze investovať do sofistikovanejších srtatégií v boji za svetový mier.
Myslím si, že človek ktorý si neváži svoje peniaze NIKDY nebude bohatý! A Larry bohatý je!
Možno ho nahnevali "neprispôsobilí" spoluobčania keď chcel na pošte zaplatiť štátu DPH a musel stáť v rade 20-tich čakajúcich na svoju podporu v nezamestnanosti, ktorí boli netrpezlivý, hlučný ...., lebo vo vedlajšom bare na automate čoskoro padne 15-ka a oni tam ešte niesú.
Čo viedlo Laryho k tomu čo sa stalo neviem, možno to bola fakt len náhoda. Ale viem jedno:
EUFOROS ak máte už teraz prístup či 100 , alebo 80 - je Vám jedno, prečo potom špekulujete nad výškou SL 150USD?, 220USD? - Asi preto že Vám nie je jedno koľko v trhu stratíte. A údajne trhy sa odzrkadlujú aj v súkromnom živote tradera, alebo životný štýl v obchodovaní? - No už si nepametám ako to Peter s Tomášom písali.
No priatelia nekritizujte ma za moje myšlienky osobne si Vážim každého, čo chce niečo v živote dosiahnuť a Vy určite patríte k tejto skupine ludí - inak by ste vo svojom voľnom čase nečítali tieto riadky.


Svetu mier a nech každý nájde svoj pokoj!
Happy traiding - vela doláčov! Štefan
P.S. Viem že bush sa má písať s veľkým B

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Štefane,
jiní synové, než moji, bránili svoji vlast před 80ti a poté před 50ti letech ve dvou světových válkách a kdyby se tehdy amíci rozhodli dát světu pokoj, jak vy píšete a neposílali umírat svoje syny do světa, tak bychom asi neměli šanci provozovat teď tuto salónní mírotvorbu, v koncentráku se jeden moc nepokecá...Osobně bych nerada nosila burku, přinejmenším je přes ni blbě vidět na grafy...
Ale skutečně nic ve zlém, je to můj názor, stojím si za ním, snažím se o věcech přemýšlet sama, ne jen brát, co mi naservírují jiní v médiích. V USA jsem mnohokrát byla, je to země, kterou mám ráda a jejíchž hodnot si vážím. Chápu, že mnoho lidí to vidí jinak a nijak mě to nerozčiluje. Myslím, že jsme se ale dostali trochu jinam, než bychom na těchto stránkách měli, za což se omlouvám . Přeji opravdu všem jasné cíle, klidnou mysl a dobré obchody.
Iveta

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No - neni se cemu divit. Kdyz na vas prijde financak, plati prezumpce viny :((( Kazdy kdo ma rozum opimalizuje danovou zatez, plati si za to poradce, ale jako fyzicka osoba za to odpovida sam. Mimochodem oni ho obvinuji, ze nepriznal provize z knih a mezinarodnich konferenci, nikoli z tradingu. Buhvi jak to bylo.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

to ŠTEFAN a RADEKFX a TOMNES

Něco jiného je chránit si svůj kapitál a něco jiného je být soudný. Ano, existují velmi úspěšní lidi, kteří fungují jako logické mašiny bez emocí a v hlavě mají jednu velkou kalkulačku. Manželka od nich dávno utekla, protože s nimi není k vydržení a jediné co umí je shromažďovat majetek a zvětšovat ho. K čemu jim to je?
Život není jen o penězích, ale také o soudnosti a emocích. Trader by měl rozlišovat svou práci (trading) a svoje soukromí a finance. Daňový únik je nelogický a svědčí o hrabivosti a chamtivosti. Není nad klidný spánek a to i tehdy, když by to mělo stát majlant.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zajimave cteni. A trochu smutne. Ne kvuli L.W., ale kvuli mediim. Jeste nedavno byl L.W. zvan do nejlepsich a nejvyhlasenejsich ekonomickych TV poradu, psalo se o nem jako o "guru", dnes je to "vyvrhel a podvodnik". Zvlastni, jak rychle dokazi media medit nazory - dle toho, jak se jim to zrovna hodi. Clanek je extremne povrchni a spise bulvarniho charakteru. Larryho sice osobne neznam, ale precetl jsem vsechny jeho knihy, otestoval vsechny jeho techniky a kdybych jeho techniky obchodoval presne tak, jak je LW popisuje, rozhodne bych si vedl financne velmi dobre. T.j. skutecne me vzdy rozcili, kdyz nejaky pisalek s hloubkou pohledu na vec ne hlubsi nez jeho zjevne IQ pise o necem, o cem nema ani paru a co se mu zrovna hodi lehce bulvarizovat jenom proto, ze je LW otec momentalne slavne herecky a tak se nejaky "skandal" i docela hodi.....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...