Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Co ma proti vam server www.komodity.cz???


Doporučené příspěvky

Ahoj!

Jsem novacek - ucim se o komoditach asi ctvrt roku a jedu si "papirove" portfolio. Neberu Vas jakozto jediny zdroj informaci, ale urcite jako jeden z nejhodnotnejsich.
Nemohl jsem prehlednout, ze na www.komodity.cz jste oba dva zminovani na nejake "cerne listine". Me by zajimalo proc? Rovnou rikam - metody, ktere jste zde uverejnili zadarmo pro me funguji a me portfolio se pomalinku rozrusta - a to jsem na sebe zlej - abych lepe nasimuloval skutecnost :) Takze bych rozhodne nerekl, ze jste nejaci podvodnici. Ale jakozto neduveriveho cloveka me trapi, procpak Vas nekdo tak moc nenavidi ... - jeho argumenty, ze podavate jen takove informace, aby si na nas zacatecnicich smlsnuli ostrileni obchodnici - se mi zdaji nesmyslne. Uznavam, ze z 5ti obchodu mam 3-4 ztratove, ale stale se me fiktivni finance pomalu rozrustaji ...
Jestli je pro Vas prilis niterne odpovedet, proc ta nenavist, tak to taky preziju. Ale pokud se sverite - budu mit vetsi klid :)

Nufajs

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

proč je pan Řepík vůči nám plný zlosti a nenávisti nevím a osobně nás to ani příliš netrápí. Kdo co dává, též dostává. My se snažíme dávat a pomáhat zdarma na tomto serveru druhým a velmi nás to samotné po všech stranách obohacuje. Pokud někoho obohacuje vyjadřování nenávisti, zlosti, pomluv a lží, pak je mi takového člověka spíše líto - ale každý strůjcem svého štěstí.

Zdravím,

Tomáš
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Hezký den,
toto téma zde již bylo několikrát probíráno a myslím, že již bylo řečeno vše- viz archiv. V případě nejrůznějších pomluv je to tak, že ten kdo nejvíc křičí a pomlouvá, většinou o všech ostatních rozhlašuje to, co nejvíc pasuje na něho samotného. A agresivita a nesmyslnost argumentů podobných komerčních stránek se stupňuje tím více, čím více úspěšných obchodníků se pohybuje okolo tohoto serveru. Že by to mělo něco společného se snižujícími se prodeji jejich „systémů“? :) Je jasné, že osvěta a silná otevřená komunita obchodníků podobnému typu businessu vůbec neprospívá, resp. je pro ně zničující. Na celkovou odpověď si myslím tedy musí každý rozumný člověk poměrně rychle přijít sám a ty méně bystré to hold bude stát nějakou kačku.
Ale jak říká Tomáš – každý je strůjcem svého štěstí a my zde rozhodně nejsme od toho abychom se s někým srovnávali. Tradery jsme se stali mj. právě proto, abychom podobné špinavosti vůbec řešit nemuseli. Kdo chce, ten si zde může nabrat spoustu know-how a informací a kdo ne, tak ať čerpá informace jinde.

P.S. nelinkujte prosím tyto servery z Finančíka – viz pravidla diskuze.

Petr
Financnik.cz

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...