Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Dotaz


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

mám jeden doat ohledně programu TNT. Stala se mi taková věc zapeklitá. Po uplynutí 30 denní zkušební verze se mi objevil nějaký nový update od GEcka. Zadal jsem stahovat update ale stáhlo se mi cosi co mi sebralo lištu play control. To znamená že vlastně nemohu simulovat obchody. Máte s něčím podobným také zkušenost? Můžete mi poradit jak postupovat dále abych opět mohl simulovat obchody v Gecku.

Díky všem za příspěvky

Lukáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,

Lukasi, po uplynuti 30 denni zkusebni lhuty bude zrejme treba program zakoupit, jinak by ona zkusebni lhuta postradala smysl. :-)

Jeste chci poprosit - pri zakladani diskusnich vlaken volte prosim vymluvnejsi tituly nez "Dotaz" a pokud se Vase otazka tyka oblasti, ktera se jiz nekde probira, smerujte ji radeji tam: www.financnik.cz/forum/read.php?3,221

Hodne uspechu,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky,

za odpovědi, je skvělé že všichni pomáháte všem. No vím že Gecko po uplynutí 30 denní zk. v. nelze používat s novými daty. Vlastně když mi těch 30dní uplynulo, mohl jsem simulovat obchody na historických datech ještě asi cca 1-2 měsíce, což mě velmi pomohlo v získávání citu pro trhy. Pokud tedy není jiná cesta GECKO si musím koupit.

S pozdravem
Lukáš :D

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 years later...

Dobrý den přátelé, jsem zde uplně nový, přál jsem založit nové téma, ale nebylo mi to umožněno, jelikož nemám přidaných 30 příspěvků na tomto serveru. Rozhodl jsem se tedy zařadit svůj dotaz do tohoto vlákna. Jeden můj známý, který se tradingu věnuje již několik let a dával mi nějaké ty uplně základní lekce, se kterými bych samozřejmě nevydělal ani niklák, svolil k tomu, abych do začátku kopíroval jeho transakce. Jelikož využívá platformu Metatrader 4, kopírování příkazů je software(ově) zřejmě možné, avšak mu doteď nemůžu přijít na kobylku. Stáhl jsem program Meta Trader Account Copier, snažil se postupovat podle návodu, ale vše skončilo na tom, že jednotlivá okna dvou spuštěných metatraderů (signal provider a signal processor) spolu sice komunikují, do processoru se mi informace zkopírují, avšak samotný příkaz obchodu se nezadá. Potím se s tím již celé odpoledne. Samozřejmě jej můžu požádat, jestli by mi příkazy nezadával ručně i na můj účet, ale myslím, že schopnost užívání tohoto programu by se mohla hodit i v budoucnu. Máte s tímto programem někdo zkušenosti ? Moc by mi to pomohlo, děkuji Vám

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...