Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Dobrý den,
po přečtšní článku o Danu Zangerovi mi do hlavy naskočilo hned několik otázek... např. píšete že obchoduje 1500 trhů... to neni zrovna málo :D... dyť tolik jich snad ani neexistuje, nebo ano???.... mno ale hlavní věc kvůli které píšu jsou formace... doteď sem si myslel, že jich taky není nijak moc ... a ejhle Dan obchoduje s 11 a to ste psali že si jich vybral jen pár... Proto bych se tedy chtěl zeptat, kolik takovýchto formací, pomocí nihž se dá obchodovat existuje a popř. kde bych o nich mohl najít nějaké podrobnější info... zde na finančníkovi zatím uvádíte "jen" (v ŽÁDNÉM případě to neberte jako výčitku) S/R, Double Top, Kulatá dna a vrcholy, Head and Shoulders...

S Pozdravem Aleš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 8 months later...

To bullin:
presne ako Ti to už naznačil lukash. Ide o bearish divergenciu, kde cena vytvárala nové maximá ale indikátor nie. Podľa tejto divergencie býci strácajú silu ďalej nakupovať a ako je zrejmé z grafu nasleduje korekcia ceny podľa indikátora. Má to len jeden háčik: nikdy nevieš kedy k tejto korekcii príde ( cena mohla kľudne vytvoriť ešte jeden nový vrchol a indikátor by znova mohol naraziť na rezistenciu, ktorú si nakreslil.

S pozdravom Vlado

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...

to:david2007
Každý používá to co mu vyhovuje a k čemu se postupně propracuje. Někteří začnou jeko poziční obchodníci a skončí třeba u opcí, nebo i jinde, to je vývoj. Ten trh je přece obrovský, vem si jen Woodiho s jeho paterny, Rosse, Eldera, Wiliamse, Eliotovy vlny, spredy, opce , akcie... je toho spousta a proto je nutné se specializovat na to co ti bude vyhovovat.
Já používám vše co se týká grafu ( S/R, TL, Rosse) z indikátorů jen volume a občas CCI. A myslím, že toho mám až dost.
Láďa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...