Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Vazeni, asi pred mesicem jsem nahodou objevil Vase stranky na internetu o podnikani na burze a priznam se, ze jsem se se zaujetim zacetl do manualu pro zacinajici obchodniky. Po precteni mne to nedalo, zacal jsem hledat dalsi webove stranky a nasel jsem na ARDEUS burza moznost demo obchodovani. Po prihlaseni mne byl zalozen ucet na 50 000 USD a moznost obchodovat 1 mesic a k tomu realna data zdarma. Za 3 tydny jsem vydelal jednou tolik t.j. mam dnes na tomto ucte 100 000 USD. Neni v tom nejaka manipulace, lakadlo na investovani a pod.? Nemate nekdo podobnou zkusenost? peer

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Zdravím,
lákadlo i manipulace to je, ale jen na Vaši vlastní psychiku. Pokud začnete obchodovat s fiktivními USD 50.000, tak docela snadno sklouznete k tomu, že koupíte větší množství kontraktů, případně vstoupíte na některé agresivnější trhy. Navíc vše berete tak nějak v pohodě, …vždyť těch pár tisíc hned zase vydělám zpět …. Ale zkuste v reálu přijít o USD 600, když jste pracně našetřil 5000, aby jste vůbec otevřel účet.
Takže závěrem podobné testovací účty pouze šikovně nastartují lidskou chamtivost. V reálu je asi klidně možné mít 100% zisk za 3 týdny, ale raději to nečekejte hned měsíc po založení účtu. :)

Hodně štěstí v reálu …..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Příspěvek k Ardeusu - je tam možno za 3 dny udělat klidně i několik mld USD z 50 tis.

Jen pozor, plnění v reálném accountu není, tak jako v demu ! Ze stránek Finančníka na jiném vláknu je možné načerpat zkušenosti s Ardeusem potažmo GCI, od těch, kteří si tam reálný účet založili.

Cz

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahojte všetci ja mám pár otázok. O komoditný trh najmä zlato som sa začal zaujímať asi pred rokom. Keď práve moja situácia nebola najlepšia. Proste ma to bavilo-demo traderovanie :-) žial iba demo. Ale povedal som si že nejako si otvorím ostrý účet. Teraz už mám peniaze nie ťažko našporené ale zarobené s bystrosťou viď www.eureko.eu bude sa predávať za cca 5 500 Eur. Registračný poplatok činil iba 545 SKK proste bomba vec. Ale o tom inokedy. Tieto peniaze si vážim ako čokoľvek iné (čo sa hmotných vecí týka) a nerád by som o ne prišiel nesofistikovaným prístupom k traderovaniu. Mám otvorený účet - zatiaľ demo (opatrnosť-obozretnosť) u firmy XY. Na začiatku som mal 6 000 a teraz 14 500 USD momentálne som v strate cca 5000 USD (zabudol som zadať OCO príkaz)(FX trh). Táto platforma umožňuje páku až 1:400 čo je fasa vec. Ale!!!!!!!! sú tu rekotované ceny a pri veľkých trhových turbulenciách sa vôbec niekedy nedá pripojiť. Prípadne až potom keď som v strate. Toto som si overil u traderov na Slovensku, krorí majú live účty. Tak toto teda nie!!!!! Viete mi poradiť prosím Vás. Hyper turbo mega stabilnú platformu. Ja viem občas sa stáva že to padne myslím softvér atď. ale nie takýmto spôsobom. Ja som myslel na Sax.......... Viete mi poradiť. Vdaka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Dobry den, sem zacatecnik a mam 17, uz sem zjistil ze ardues podle nazoru ja uplne k nicemu a tak uz na nej ani nepomyslim do budoucna, to je volba jista IB (tu), jinak co sem chtel, jo, ale zase na druhou stranu myslim ze to jejich demo je asi tak nejlepsi na ucinny paper trading, jo daji vam tam 50000 ale kdyz nejste blby, tak si to v duchu premyslite na 5000, samozrejme ze obchodujete s jednim max dvema loty,proste chovate se tak jakoby ste meli ucet 5000, snazim se vyvolavat emoce a hlidat se co to se mnou dela a analyzovat se, hledam jsem jine softwary na paper ale opravdu jiny ktere me tyto funkce neznam, - abych mel i nake jakoze prikazy,stoplos v platforme, k tomu grafy, ktere porad naskakuji, je to spolecnost hnus, ale tak na to demo si myslim ze jakstak dobre,ne?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...