Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely


namodro

Doporučené příspěvky

@Nohavica: Ahoj, trochu som sa precenil, a akosi nestiham ten test, som mimo slovenska, este nejaky cas budem, takze momentalne netraduje, ani nemam cas na test, snad ho ale do vianoc stihnem, ked pojdem na to, ozvem sa, aby sme to na jednom pare skusily s rovnakymi podmienkami...
Vela zdaru!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdarec, před půlrokem jsem se zabýval Vegasovým tunelem. Ted jsme půl roku díky práci na to neměl čas. Momentálně už tolik vytížený nejsem a začal jsem v tom pokračovat. Spíš jsem začal nanovo protože mi mezitím klekl disk a o své dosavadní poznatku jsem přišel. Jsem programátor, takže naprogramovat AOS pro mě není žádný problém. Tím nemyslím, že bych to chtěl jet na AOS, ale díky němu jsem schopen podstatně rychlejších backtestů. AOS mi vyhodí důležitá místa, která poté ručně zkontroluji.
Nyní vylaďuji ten AOS, aby mě upozornil na možné vstupy. Ale nedává mi zatím podobné výsledky, které tady uvedl třeba Hnykda (VTH4prvotina.zip).
Až budu mít nějaké pozitivnější výsledky tak se s nimi podělím a rád bych se poté přidal k testování.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to: nohavica
Ahoj, nejspíš taky 1H, jak jsem psal jsem programátor a neni pro mě problém co hodku na to kouknout. A když upravím AOS, aby mi pro jistotu v zajímavých situacích poslal upozornující SMSku, tak by to neměl být žádný problém třeba i přez noc.
Mohl bych tě poprosti o zaslání nějakého backtestu (treba jen část, měsíc, klidně i méně)? Abych mohl lépe porovnat moje výsledky?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

ansorge-myslím ,že to naprogramovat nepůjde ,testuju podle pár základních pravidel co jsem tu psal ,šlo by ale třeba udělat Aos s alerty které by dali vědět když bude cena poblíž tunelu ,plus nějaký další vychytávky ,který by to trochu zjednodušili ,o autotestu nic nevím ,jaké to používá data ? ,hodinové nestačí -posílám první měsíc 2008 ,tak kdo má chvilku zkuste porovnat s vašimi výsledky ...

14311

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...