Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Články a tutoriály:
Archiv článků Psychologie obchodování Jak na obchodní plán Mé obchodní strategie
  • Podzimní bezplatná výuka swingového obchodování

    Na začátku zimy 2018 jsme na Finančníkovi poprvé vysílali bezplatnou výukovou sérii na téma swingového obchodování. Několik plnohodnotných výukových lekcí s kompletními pravidly obchodního systému MOPULL, jejichž cílem bylo prakticky ukázat, že jde dělat obchodování velmi efektivně a časově nenáročně. Výuková série měla ohromnou odezvu a jsem přesvědčen, že ovlivnila vývoj nejednoho tradera.

    V průběhu roku jste nám psali, jestli sérii zopakujeme. Bohužel zorganizovat výuku v podobném rozsahu je velmi časově náročné, a proto jsme ji schopni vysílat maximálně jednou ročně. 

    Dobrá zpráva je, že tento čas právě přichází.

    Již nyní pro vás opět připravujeme kompletní bezplatný menší kurz swingového obchodování. Kurz obsahující vysvětlení podstaty toho, co na Finančníkovi aktuálně děláme, včetně popisu obchodního systému MOPULL. Na tom si demonstrujeme řadu principů, které jsou ve swingovém obchodování důležité.

    Bezplatná výuka letos začne 6.9.2019. Bude se skládat ze tří video bloků, které postupně doručíme do vaší e-mailové schránky. Každá lekce potrvá 45–60 minut. Akorát tak, aby je bylo možné shlédnout ve frekvenci, ve které je budeme posílat (jednou za dva dny).

    13.9.2019 pak od 18:00 hodin proběhne finální uzavřený živý webinář. V něm si probírané principy společně dále rozvedeme do praxe a také zde bude prostor pro vaše dotazy. Jelikož se mi stále dokola potvrzuje, že úspěšné obchodování je zejména o nastavení mysli, plánuji na webináři okomentovat také závěry vycházející z typických vzorců myšlení obchodníků.

    A zde potřebuji vaši pomoc. Aby byl webinář co nejzajímavější, pomozte mi jej prosím vytvořit tím, že vyplníte následující dotazník. Ten se zobrazí po kliknutí na tento odkaz:

    ZOBRAZIT DOTAZNÍK

    Odesláním dotazníku získáte přístup jak k samotné výukové sérii, která začne 6.9.2019, tak především k živému webináři (a jeho archivu).

    Přístup ke všem výukovým lekcím bude bezplatný, ale opět časově omezený. Skutečně zde nejsou probírány informace, které běžně publikujeme na webových stránkách. Doporučuji si tak vyhradit na vysílání čas. Nyní tedy prosím vyplňte dotazník a již 6.9.2019 Vám přijde první lekce.

    11.8.2019

    Petr Podhajský

    Fulltime obchodník věnující se tradingu více než 20 let. Specializace na systematické strategie obchodované na futures a akciích. Oblíbený styl obchodování: stavba automatizovaných portfolio systémů, které využívá i v alternativním fondu, který spravuje.


    Zaměřte se na to, co přináší reálné výsledky.

    Nakopněte své obchodování
    k systematickým profitům

    (program pro začínající obchodníky, kteří se chtějí dostat ke stabilnímu obchodování bez časové náročnosti)

    Začínáme 30. 1. 2024.

    Nově s vytvořením a popisem všech pravidel mechanické obchodní strategie, ve které mám sám aktuálně otevřený profit +224 121 Kč!

    >> Workshop profitabilního obchodování od A do Z
×
×
  • Vytvořit...