Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Dobry den,
jsem ve fazi backtestovani a papertradingu, proto potrebuji vedet nasledujici (nikde jsem to nenasel, ackoliv jsem hledal):
1/ RT (Round Turn - zprostredkovatelsky poplatek) si broker uctuje za kontrakt, nebo za obchod? - Napriklad pokud uvadi broker RT 25,- USD a pokud koupim 2 kontrakty v ramci jednoho obchodu, zaplatim 2 x 25,- USD, nebo pouze 25,- USD za cely obchod?
2/ Je u vsech brokeru stejna politika - viz. bod 1 - nebo je to u kazdeho jine?

Predem diky vsem za odpoved,

Robert

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Roberte,

ano komise je za každý kontrakt - takže když koupíte 2 kontrakty, platíte 2xRT.

Komise se VELMI liší broker od brokera - někde můžete platit 7RT, jinde 80RT. Často to záleží jednak na tom, jaké služby vám broker poskytuje a potom také na "nenažranosti" brokera.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

2 Lukas,
souhlasím s Vámi, že posouvání SL je většinou zdarma, já pouze doporučuji si tuto informaci ověřit i u brokera přes kterého chcete obchodovat. U elektronických trhů bych problém také neviděl (vše probíhá většinou přes platformu a brokera tím nezatěžujete), ale nevím (nemám zkušenost) co budě říkat broker u pitového trhu, když SL budeš měnit častěji (v tomto případě přímo zatěžujete brokera) a může se stát, že se mu to nebude moc zamlouvat.

Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...

Zdravim Vas.

Chcel by som sa opytat, ze v pripade intraday (alebo aj ineho sposobu obchodovania) ked vstupim do pozicie a nasledne vystupim ....teda RT je pri IB niekde okolo USD 5,- .... tak ako sa berie (ci sa spoplatnuje a ako) ked medzi vstupom a vystupom mam napriklad jeden REVERS. Pre upresnenie v krokoch: 1/ Vstup LONG ( spoplatnene cca 2-3 USD)....2/ REVERS (spoplatnene ? USD) ....3/ Výstup (spoplatnene cca 2-3 USD ).

Dakujem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Opius:

Zdravím - reverz pozície znamená (realizuje sa ako) vystúpenie z aktuálnej pozície a opätovné vstúpenie do pozície opačnej. Teda postupnosti zadávaných príkazov budú
vstup LONG - výstup SHORT - vstup SHORT - výstup LONG, celkový poplatok 2xRT,
alebo
alebo vstup SHORT - výstup LONG - vstup LONG - výstup SHORT, celkový poplatok tiež 2xRT.

Pavel


Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...