Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

OSOBNOSTI TRADINGU


tomnes

Doporučené příspěvky

Ke článku o Johnovi H.:
Osobně jsem musel projít podobnou zkušeností, abych začal vydělávat. I když to zatím není nic extra, již dokáži být dlouhodobě v profitu - a vlastně mi stačilo udělat totéž, přestat skákat ze systému na systém a držet se jen jednoho a to pořád. Dneska když začínám obchodovat nový systém a ten začíná ztrátami už to beru jako "samozřejmost", nenechám se tím zaskočit a obchoduju dál - za nějaký čas se ztráty otočí do zisků.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Toto právě prožívám. Zatím ne s komoditami, přiznám se, že se bojím a jsem u akcií. Ale velkou část obchodů uzavírám brzy - i když je několik málo, které jsem brzy neuzavřel, přinesly hlubokou ztrátu a tak jsem zatím v prodělku. Problém je, že pokud člověk nemá zaměstnání na 8.5hod, tak mu moc času na studium nezbyde. A bez něj se dál nehne.
Přeji Vám vytrvalost.
Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...
  • 8 years later...

Jooo stale to same a jen mne to utvrzuje že je potreba vydrzet a profity prijdou jsem začatečnik uplne uplny ale verim že trading mi bude sypat verim tomu len trening a neupouštet a neopuštet se to je zaklad a nechat si poradit ale jen od verohodnych lidi a je potreba si takovych rad vazit a skušenosti jinych sam to vydim když nekomu reknu že jo budu obchodovat nebo to prezentuji tak ohrnaju nos ale co bude za rok za dva dekuji za taketo članky davaji ješte vic sily a posouvaji utvrzeni že trading sypat dokaze jen je potreba to dokazat :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...