Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 4 years later...
Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jeslti jsou nějaké knihy které doporučujete zaměřeny čistě na OPCE. Mám koupeny 2 knihy o tradingu se kterými jsem spokojen a chtěl bych i něco o opcích. Díky.

Odesláno

Pokud vím, v češtině existuje Praktický průvodce opčním obchodováním od Jana Širokého. Pokud nehledáš teoretizování, ale úvod do problematiky, je tato kniha vhodná.
Dále je možné i zdarma stáhnout e-book od Ludvíka Turka, ale dávat sem odkaz je proti pravidlům.

Odesláno

Kniha "Praktický průvodce opčním obchodováním od Jana Širokého" sa mi vobec nepacila. Su tam len uplne zaklady, ktore su popisane na kazdej lepsej web-stranke zaoberajucej sa opciami. Ziadna pridana hodnota okrem zosumarizovania risk-profilov na jedno miesto. Na zaciatok odporucam pozriet Dana Sheridana a jeho volne dostupne webinare, pozriet CBOE a citat stranky. Ak pochopis zaklady treba zacat citat podla mna rozumnejsie knihy ako napr. The volatility edge in options trading od Augena alebo aktualne mam rozcitanu knihu Pricing and Volatility Strategies and Techniques of Sinclair-a. Tak isto aj Cottle ma vyborne knihy.

• Vytvořit...