Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

A ještě mám jeden dotaz ohledně příkazů: uvažuji, že bych obchodoval intradenně elektronický Eurodollar(GE) a zajímalo by mě, jestli můžu zadat příkaz na výstup MOC(market na close). Četl jsem něco na IB stránkách, že to snad u US Futures nejde, ale nejsem zdatný angličtinář.
Díky za odpověď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...
  • 2 years later...

Dobry den, nevedel sem kam to napsat, ale tak uz to napise sem, rad bych se zeptal vsech jaky davate SL, protoze nekde sem cetl ze se dava 2 - 5 % a mne se i ty 2% zda docela moc. Ptam se z toho duvodu ze ja si davam SL hodne nizky a uz hodnekrat se mne stalo ze se mne to toho SL jen dotklo a tim se mne uzavrela pozice a pak to okamzote zacalo rust.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

sucker01
SL dávej podle trhu a ne podle účtu. Velikost účtu pak musíš přizpůsobit nebo pokud nemáš dostatek financí pak přejít na levnější trh.
SL se umístuje všeobecně pod/nad korekce nebo S/R. Záleží to jakou máš strategii. Jeho velikost si pak časem můžeš usměrnit podle nabytých zkušeností.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

sucker01,

percentuálna veľkosť SL nie je žiadna dogma. Ak Vám 2% nevyhovujú a lepšie sa cítite s menším rizikom, tak do toho. Poznám profi obchodníka, ktorý riskuje 0,5% na obchod. Samozrejme veľkosť SL musí zohľadňovať volatilitu - takže to si už musíte otestovať a nastaviť podľa konkrétneho trhu.

Myslíte ale nato, že dokonalé nastavenie neexistuje. Vždy to bude určitý kompromis...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...
×
×
  • Vytvořit...