Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Analýza posledních obchodních dnů z pohledu intradenního obchodníka (14)


Doporučené příspěvky

Zdravím, zajímalo by mě u pátku 10.8.2007 ZLR 7 a 8 při vstupu do zlr 7 se na další svíci CCI obrátí strmě dolů ( tedy podle woodieho výstup) další ZLR uzavírá přiliž vysoko tedy správně žádný vstup. Chtěl bych se zeptat Petra, zda pokud vstoupí do ZLR a cci se obrací ještě před BE nechává protnout zákl. SL ? Proč zrovna teď ne tomto příkladu nevystoupil.

Lukáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

zdravím Vás
studuji stále vaše analýzy a chtěl bych se jen zeptat zkušenějších zda na pátečním dopoledni je možné považovat spojení bodů 8-9-10 ... uvádím to kvůli orientaci ikdyž zde můj patern nakreslený není za GHOST... myslím tak jak je uvedeno ve WCCi manuálu a po protnutí spojnice vrcholků ramen s CCI bych šel do short pozice... je to zprávně?? málokdy tento patern v trhu vidím a proto se ptám?

děkuji za spolupráci předem


koukám na trh pod svým úhlem 361° Gordon

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to petr (administrator):
dakujem pekne za odpoved. Niekde som sa vsak docitala, ze ER2 prechadza na inu burzu uz teraz v septembri, nie je tomu tak? Myslite, ze vacsina obchodnikov zostane na ER2 aj na inej burze, alebo sa presunu radsej na iny trh. Co by ste odporucali robit ES, YM, NQ, EMD a preco?
Este mam jednu otazku, neviete preco sa zvysili marginy na vsetkych e-mini trhoch?
Dakujem pekne a prepacte za tak vela otazok :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

EvaZV,

více tu hledejte, popřípadě nebojte naťukat google.com , je to studnice moudrosti :-).

Jinak když si pořádně v úvodu počtete v článku Analýza posledních obchodních dnů ...... tak cituji:

"ER2 je nyní nejvolatilnější za posledních několik let. V trzích je stále cítit nervozita akciových obchodníků o své dlouhodobé profity a obava z možného výraznějšího pádu trhů."

Že by to mělo něco společného s navýšením marginů ? :-)

A k volatilitě ER2 nebo EMD - záleží jaký typ obchodníka chcete být, pokud intraday, tak vás hodně zajímají denní pohyby a také volume. Pokud je denní volume kolem 50 000 a více, určitě se dá trh bez problému intradenně obchodovat.
Nebojte se svůj obchodní plán vyzkoušet na více trhů (např. ES, YM, ER2, NQ) a kde se budete cítit nejvíce jako "ryba ve vodě", to obchodujte.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...