Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: Bracket Trader a pokročilejší nastavování automatických výstupů


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 35
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Dobrý den
Nevím,jestli jsem pochopil funkci Bracket Traderu a Tsimu správně.Jedná se o programy,ve kterých zadáváme příkazy,to sedí,Jen by mě zajímalo,jestli když chci zadávat přikazy,musím mít účet u IB? Nebo to funguje i tak,že se to nějak propojí se Sierrou? Že by se to hodilo na backtest.
Děkuji za odpověď
Antonín

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

takže jestli jsem to dobře pochopil, a prozatím nechci fundovat účet u IB, a chci jen testovat, tak mi bude postačovat:
1) Historická data od SCMagic (např.ER 2, 2 sec data za 30$)
2) Sierra Chart, pro zobrazování historických grafů by měl postačovat Level 1? (cena 100$ za rok)
3) Braket Trader, který je s určitým omezením více méně zadarmo

Takže mě to bude stát "jen" 130$ a mohu plnohodnotně backtestovat, pochopil jsem to správně?
Díky za případné upřesnění

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

to Bronda
Také jsem se díval na stránky Sierry, protože jsem doposud používal TSim+ a po založení paper účtu u IB jsem si začal všímat, že TSim+ nepředává data přesně jak jsem zadával, tak jsem přešel na BT. Teď ale vidím, že BT nebude prakticky již podporován, což je škoda. Sierra má také možnost zadávat vstupy a výstupy přes DOM jak BT, ale je to až od verze č.4. Je tomu tak? Takže teď bude rozumné Sierru neapgreitovat a po skončení roční licence koupit verzi č.4, nebo zadávat exit/entris přímo v TWS. Což je pro mě ale dost kostrbaté.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Omluva
Omlouvám se za špatnou interpretaci vztahu mezi BT a Sierrou. Prvně jsem to špatně pochopil. To že Sierra nebude více podporovat BT je důležité pouze pro backtesting a ne pro reálné obchodování, kde je BT přímo napojen na platformu TWS. Takže otázka je, jak zadávat vstupy a výstupy v backtestingu v Sieře bez možnosti použití BT?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim, prosim vas, mam nalehavy problem. Prave sem skoncil prvni den na ostro a pujdu se konecne najist. Bylo to psycho. Samo, byl sem dlouho kolem 300 v + a pak i v minus,... vysledek - necelyc 50 $ po odect. komisi. Muj predpoklad na zaklade posled. 4 dnu se na 100 % vyplnil- dokonala ukazka Elliatovych vln. Priste to uz udelam jinak. Po pulhodine nastavim PT 1000$ SL 250 a pujdu delat neco relaxacniho. :-)Dnes to slo krasne do short hned od zacatku.

Spatky k problemu. V BT vidim vypsany vsechny me obchody vcetne MAE a MFE. Nevite mi poradit, jak to dostanu do Excelu. Dekuji moc a dobrou. Daiv

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...