Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Recenze knihy Dr. Alexandera Eldera: Entries & Exits


Doporučené příspěvky

Tak to je skvělá zpráva!
Shodou okolností jsem knihu právě o víkendu vytáhl z knihovny (čekala v pořadí :-) a už podle úvodních stránek můžu říct, že na mě zapůsobila velice pozitivně. Dr. Elder má ve svých knihách velice osobní přístup a dokáže problematiku velice trefně vystihnout a pojmenovat. Ostatně jako psychiatr má evidentně dobré dispozice především v oblasti rozvoje osobnosti tradera, což je zcela nepochybně klíčová kapitola celého procesu tradingu.
O to víc se teď těším na další kapitoly po této recenzi ;)
Děkuji.

Milan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dival jsem se na ni v knihkupectvi, hodne me oslovila podoba knihy, je opravdu v luxusnim stylu, takze nad vyssi cenou lze privrit oci, protoze podobne knihy se uz jen diky jejich forme ctou samy...Ty lepsi knihy o tradingu sbiram, takze tahle mi chybet urcite nesmi...Nicmene privetiva zprava asi pro hodne lidi je ze je na ceste dalsi Elder(a hadam tedy ze i Entries&Exits jsou v blizkem zavesu:) )...Jenom by me jeste zajimalo jestli je na ceste do cestiny taky nekde Zurich axioms nebo nektery Douglas? Treba Zuich Axioms je rozhodne kniha kterou bych nakoupil ve velkem a rozdaval svym upracovanym blizkym(tak jak jsem to kdysi davno delal s Bohatym tatou, nebo soucasne s mnohem lepsim T.H.Ekerem)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mě osobně kniha [bold]Zurich Axioms[/bold] přímo nadchla. Poslal sem ji jednomu českému nakladateli. Slíbil, že si ji přečte a dá vědět. Tak jsem zvědavej. Naznačoval ale, že už možná na českém vydání pracuje Pragma. Tak snad je to na dobré cestě... Už mám pár také adeptů, kterým chci knížku darovat:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Abych predesel dalsim spekulacim - kniha Zurich Axioms je jiz prelozena (nikoliv Pragmou ani "jednim ceskym nakladatelem") a nyni prochazi korekturou. O jejim uvedeni na trh budete vcas informovani prostrednictvim financnika.

Budu rad, kdyz dalsi spekulace o knihach utneme, protoze stejne k nicemu nevedou. Edicni plany jsou dane, dlouhodobe naplanovane a o vsech knihach budete vcas informovani. Tak se nechte prekvapit. :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...