Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Posilani soukromych zprav


Doporučené příspěvky

Docela mi na foru chybi moznost kontaktovat jednotlive uzivatele. Na forech vetsinou funguje zasilani tzv. private messages mezi uzivateli. Vyresil by se tim obcasny problem porusovani pravidel (pokusy o seznamky a sdelovani si emailu) a prispelo by to snad i k vetsi prehlednosti for, kde by ubylo prispevku typu Ahoj, jak se mas, a pod.

Chapu, ze toto forum neprogramuje Petr s Tomasem, ale mozna neni tato option pouze povolena. Co myslite?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

petr Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tato funkce tu ze začátku byla ale hned ze začátku
> ji jedna nejmenovaná tuzemská firma začala
> zneužívat pro automatické spamování všech
> uživatelů svoji reklamou, takže jsme ji zrušili a
> určitě už ji obnovovat nebudeme.
> Petr

I kdyz je to technicky resitelne chapu, ze to neni priorita a neni casu nazbyt se venovat temto vecem.

Pak bych navrhoval povoleni vstupu do chatu (nebo vytvoreni jineho mista) pro vsechny uzivatele a ne pouze pro ucastniky kurzu. Tam by jsme se uz mohli vyradit do sytosti ;)

dekuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Mozna by pomohlo zaradit na portal inzerci. Tzn. doslo by k legalizaci oslovovani navstevniku a ziskalo by to jasne mantinely a pravidla. Oslovovani nas, navstevniku neni podle meho nazoru spatne, ale musi byt jasne receno za jakych podminek. Financnikovi se podaril takovy paradox. Zatimco ostatni provozovatele webu se chteji zivit prijmy z inzerce a proto usiluji o zvyseni navstevnosti, Petr s Tomasem vytvorili portal, kde je super navstevnost a specialni cilovka, ale nejde se k ni jak dostat a oslovit ji potencialnim inzerentem. Pro firmy podnikajici v oboru to musi byt zlaty dul, do ktereho nemohou kopnout ani motickou... ;) Petre a Tomasi, hodne stesti, diky za financnika, dobra prace.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mne naopak prijde uzasny, ze zde reklamy nejsou povoleny a myslim, ze je to i jeden z hlavnich duvod oblibenosti techto stranek i jejich nezaujatosti. Jsem vdecny Petrovi a Tomasovi ze sem zadnou inzerci nepousti, pro mnoho jinych by to bylo velke financni lakadlo.

Chat neni spatny napad, mozna mimo forex a emini chatu by slo pridat treti - bez urceni tematu, proste co se nehodi nikam jinak, predevsim kvuli off topicu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Nechápu, proč tolik usilujete o získání kontaktu na někoho zkušenějšího, jak už zde bylo řečeno, pokud máte dotaz, tak ho sem napište, určitě někdo odpoví a odpověď třeba pomůže dalším, tento systém na Finančníku mi vyhovuje, a také myslím, že žádné posílání soukromých zpráv není potřeba.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

je to ten error ktory je vidiet niekedy ked kliknes na diskusiu, a mas tam zobrazene aktualne prispevky do chatov, E mini tam na stranke diskusie ma zaspamovany chat nejakou www strankou, do chatu sa to mozno nedostane lebo to nevidiet cez filter, ale o uroven vyssie na diskusii , kde si vyberas kategorie vlakien na citanie je to viditelne, na FX chate take nemame. tam si to spamujeme sami :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
×
×
  • Vytvořit...