Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Samostatne forum TradeStation


Doporučené příspěvky

  • 1 month later...

Jeste jednou zdravim,

chtel bych se tak trochu uvest na pravou miru. Chtel jsem se zapojit do diskuse o Tradestation, protoze je to platforma, kterou mam zajem v nejblizsi dobe zacit pouzivat. Zaktivovat tuto platfomu mam v planu v lednu08. Mel jsem pouze zajem podporit vznik skupiny lidi kolem teto platfomy, kteri by si v budoucnu mohli pomoct.

Momentalne pouzivam Dealbook360 (GFT), ktera se mi libi vice nez VT. Bohuzel jsem zatim tady na financnikovi (a v podstate ani na webu) nenasel odkazy na forum lidi, kteri tuto platformu pouzivaji a komunikuji napr. na tema, programovani obchodnich strategii atd...
Proto pokud by me nekdo z vas vedel o nejakem takovem foru (treba i tady na financnikovi- mozna, ze jsem to zatim pouze nenasel), tak budu take moc vdecny...

Dekuji P.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

samozrejmne pro anglictinare a uzivatele IE je to tak, jak pise Lukas . . .

pro ostatni by se hodilo vice strukturovane misto pro otazky ohledne sloziteho EasyLanguage apod. Jedno forum, kde se resi vse na jedne hromade neni moc prehledne a do budoucna moc prinosne . . .

mozna by se mohla udelat anketa a zjistit, kolik lidi pouziva jakou platformu. z prehledem to jiste vyhraji platformy IB, ale treba pomer TS x TN bych si netroufal odhadovat. a TN svoje vlastni forum ma. Beeeee . . . . .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

_murphy_: Vase problemy bych chtel mit... Jestli mate nejaky problem s EasyLanguage, tak se zeptejte, mista je tu dost. Treba nekdo odpovi. Dle mnozstvi otazek tykajicich se TS se da soudit, ze je tu pomerne malo aktivnich uzivatelu teto platformy, nemyslim si tedy, ze by melo smysl zrizovat dalsi diskusi, v niz by bylo za chvili pouze par mrtvych temat.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Martinek:
Pripojuji se k Vasemu nazoru. Podle mne je TS prijemna univerzalni obchodni platforma pro pokrocilejsi a nedam na ni dopustit.
Ocenuji napriklad format tisteneho vystupu zobrazeneho grafu - pres externi export do pdf formatu (treba pres fineprint), ktery je co do velikosti mensi nez format jpg a daji se do nej jednoduse pozdeji vpisovat poznamky....a tisknout na papir do hard-copy archivu...

_Murphy_:
Anglictinu za Vas zdarma nikdo nevyresi, to musite sam. Ale cesky se tu zeptat muzete, rad se diky Vasemu dotazu neco noveho o TS naucim.

A kdyz uz jsem to nakousl, tak nedavno jsem resil:
Nasli jste a zprovoznili implementaci WCCI do TS?
Nasli jste a zprovoznili fungujici zobrazeni pomoci Range Bars?

Prijemny den,
PC

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...