Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Volatilní týden


tomnes

Doporučené příspěvky

Řekl bych skoro báječné období pro opce ! Pokud tedy nechci úplně uzavírat všechny pozice. Předně probíhá pokles velmi blízko exspirace, takže pokud jde cena proti mne, tak mi hodně pomáhá časový rozpad a roste cena za potenciální rolování. Nazval bych to období kumulace potenciálu pro pozdější rozpady. Na druhou stranu zde jsou totální žně na straně call nohou a to opakovaně. Správná doba k otevírání pozic např. ve VIX, rolování pojištění atd.
Kondoři se zatím drží, ale je pravda, že už jenom těsně -:) Počítám, že pár z nich může skončit ve ztrátě. Může však přijít drobná korekce up. Z tohoto pohledu je dobře, že pokles už přišel. A díky vysoké volatilitě můžu vypisovat další - 6W do další expirace je příležitost, jak dostat zajímavé prémium na hodně vzdálených strike cenách.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den, můj obchodní systém se v trhu ER2 popral s danou volatilitou poměrně dobře. Zatím cca 2500$ na kontrakt od začátku listopadu.Jediné negativum vidím při výstupech při ztrátové pozici, můj výstup je založený buď na zpětném překřížení MA s EMA nebo divergenci na MACD s vyšším TF - tyhle výstupy většinou tvořily 80% výstupu ve ztrátových pozicích, nyní však tyto výstupu, které tvořily jenom část ze základního stop-lossu, tvořily přibližně 45% výstupy, zbylých 55% byly výstupy na plném SL, čili průměrnou ztrátu na obchod mám nyní vyšší než v předchozích měsících. Drawdown ale nepřekročil hranici 600$, tak jsem spokojen. Zaregistroval jsem ovšem, že příliš volatilní období, ač je pro mě výdělečné, nepůsobí dobře na psychiku.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já jsem si nestačila mnout oči, když při nastaveném PT190$ jsem byla snad během 2 vteřin z trhu venku s profitem
980$/kontrakt-při představě, že stejně to funguje opačně-kdybych se nestrefila správně do směru tak volalilního trhu-jsem se lehce orosila a přísahala si, že takto volatilní trhy ještě dlouho live obchodovat nebudu, jen na simulátoru.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...