Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Reportáž z Las Vegas: setkání pokročilých a profesionálních obchodníků


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 32
  • Vytvořeno
  • Poslední

Vegas byl fantastickej. Nejlepsi vec byla obchodování WCCI systému na range bars.

Kdo pouziva Navigator od Genesisu a chtel by si udelat update na Woodie CCI Navigator at klikne v Navigatoru na modre telefonni sluchatku -> klikne na Download Special File -> zada tam wood11 a klikne na Start.

Myslim si, ze i po tomto upgrade jeste musi cely proces se sluchatkem opakovat, opet vybrat Download Special File a zadat tam upgrade.

Toto je info z podpory Genesisu. Ja jsem si to instaloval primo ve Vegas z cedecek, takze tento postup jsem nezkousel. Kdo to zkousel, tak tomu to funguje.

JA TO OVSEM NEGARANTUJI.

Nastaveni Range bars podle Woodieho jsou pak nasledujici:

Tohle jsou zkratky pro Navigator.

ER1, ER2, a ZG - 15 ticks

YM - 25 ticks

DAX - 10 ticks

Stocks - 100 ticks


Nastaveni Range Bars je velice jednoduche. Range bars se nastavuji volbou Custom u pole kde si nastavujete minuty 1, 3, 5, .... (bude to fungovat pouze kdyz mate upgrade na Woodie CCI Navigator)

Dale pak -> Breakout (range) -> zadate pocet ticku do spodniho pole Price Range (15, 25, ...)

Happy Trading.

Stan.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Everest, Genius75 - take mam pocit na zaklade sledovani grafu, ze posledni mesice (hodne mesicu) je YM vyrazne vice "nervni" nez drive (loni atd.). Proto mam take radeji NQ.

Jenze range 25 ticks uz musi mit dost divoky MM (zejmena v multikontraktech), protoze ty opravdu zajimave (=vyzivne) swingy vetsinou nejsou 50 a vice ticku. Je neco vice znamo k MM za techto podminek?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zkusil jsem si udelat backtest za listopad na RB 1.5 a byly to docela impozantni cisla, ale je to dost malo obchodu, na to, aby clovek mohl udelat nejaky zaver, rijen jsem proletel jen tak fofrem, bez ukladani statistik a vypada, ze fungoval taky dobre.

Tohle je listopad, je to cisty Woodie, vystup bud na cci hook (pokud se to nedostalo pres/pod +-100) nebo na 100line cross, jen zlr neberu vsechny - filtruju zlr, ktere jsou blizko high nebo low dne (+- trochu intuice). S RB nemam zkusenosti, takze jsem pocital slip 2 ticky na kazdy obchod, jsou odecteny i komise $5.

Avg.Win 327,2 (Wins 8835/27)
Avg.Loss 112,3 (Losses -1685/15)
Avg.Trade 170,23 (Win % 64,29%)
Trades 42
Eq.Total 7150
PF 5,2
RRR 2,9
SL 17
Slip 0,2

Na jednu stranu to vypada dobre, ale na druhou stranu si nedovedu predstavit, ze bych na to cucel 6 hodin v kuse jako ostriz, aby mi nahodou neutekl nejaky obchod.

Adam

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to komin
Range bar (RB) je svíce která má určité cenové rozpětí. To znamená, že pokud si nastavíš RB na ER2 15 ticků, tak se ti nová svíce začne vykreslovat až má ta stávající 15 ticků. Což může ve volatilním období trvat třeba 1,5min, nebo méně a naopak v chopu se ti třeba nebude 20min. nic dít a bude se ti pořád vykreslovat jedna svíce. Každá svíce má stejnou velikost 15 ticků., nebo dle toho kolik si nastavíš. Je to prosté, range je rozpětí.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...