Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viem, že Thinkorswim neumožňuje otvorenie účtu pre SK/CZ traderov. Je ale nejaká možnosť ako si otvoriť u nich aspoň demo účet? Celkom by mi pomohla možnosť robiť si analýzy na ich platforme.

• Odpovědí 412
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj,
otvíral jsem si u nich účet na papertrading (nazývají to paperMoney), který je u nich zdarma na 60 dnů. Pak je, tuším, nějak nutno si tuto službu zaplatit. Na rozdíl od klasického účtu nehraje roli, ze které země se registruješ. Přihlášení k paperMoney mi umožnilo stažení platformy a dělat veškeré analýzy s tím, že exekuci jsem dělal přes prostředí Interactive Brokers.
K paperMoney se dostaneš přes home page ThinkorSwim, záložka Trading. Je to pak cca uprostřed stránky.
Marek

Odesláno

Ahoj,
neber to tak, že tě navádím k nepravostem, ale registroval jsem se na Germany, protože Česká republika tam není taky:-)
Chce to udělat průzkum ohledně směrovacích čísel, ale prošlo mi to.
Marek

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý deň,

neviem či píšem správne v rámci diskusie určenej pre OPCIE ,neviem sa tu zorientovať ....
Mojou snahou je Vás požiadať o pomoc : mojou snahou je trading binárni opce cez platformu Top..... (neviem či je
dovolené písať cele názvy, preto vynechávam písmena) a k tomu chcem využívať MT4.
Problém je v tom, že som si stiahol MT4 nainštaloval bez registrácie ( k brokerskej spoločnosti, bez páky , vkladu a
podobne) iba nefunkčný program.Mojou otázkou je možné prepojiť MT4 s platformou Top....... , zvoliť v MT4 Top......,
ako brokersku spoločnosť ?

Uvedomujem si , že jedno aj druhé sú platformy : MT4 je platforma pre forex a Top...... je platforma pre binarni opce
Informujem sa z dôvodu , nakoľko jeden pán takouto formou funguje : MT4 využíva na analýzu vstup do obchodu a následne pri vhodnej situácií otvára platformu Top...... a zadáva príkaz .

Uvedomujem si, že zmieňovaný pán je trader a preto využíva rôzne formy obchodovania , forex- binarni opce - komodity a podobne a preto jeho platformy sú poprepájané ,mňa MT4 ako platforma pre forex sama o sebe nezaujíma .
mňa zaujíma iba spôsob, ako jednotlivé nástroje spoločne zosynchronizovať v jeden celok.
Je to možné aby na MT4 boli reálne dáta totožné s dátami totožnými s platformou Top..... ?
Ako by to bolo možné urobiť !

ďakujem , Nuso

• 2 months later...
  • 3 months later...

• Vytvořit...