Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Jak na software pro obchodování [3] - analytické programy


Doporučené příspěvky

Opět krásný článek, kde je vše hezky shrnuto. Každopádně u trhu LC, který je na screenshotu, se tvoří krásně kulaté dno, dnes ráno jsem na to koukal, tak už by to mohlo konečně začít růst :-) Ale to do této diskuse nepatří.. každopádně, Petře a Tomáši, už nějak ztrácím přehled o tom, co vlastně teď obchodujete. Obchodujete ještě vůbec klasické futures kontrakty (pozičně), nebo už jen intradenní obchodování, komoditní spready a opce? Používáte tedy, jak již bylo zmíněno, TNT, případně pro ID Sierru, Trade Navigator Platinum.. a ThinkorSwim pro opce, či používáte ještě nějaký další software?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Zdravím

Opentick stále neumožňuje novou registraci. Existuje , prosím, nějaká fungující náhrada? S tradingem se zatím seznamuju, nejsem zatím nijak rozhodnut, co se týká stylu a tak bych rád začal s testama pokud možno s free SW a s free daty.
(na finančníku je obrovské množství výborných informací ze všech oblastí tradingu - a moc díky za ně, a o SW a datech bylo už mnohé řečeno, ale jako začátečník se v tom někdy těžko orientuju)

Děkuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...