Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Nemožnost stáhnutí NinjaTradera


Wolfi

Doporučené příspěvky

Pokud už na tohle téma existuje vlákno tak se omlouvám, nicméně jde o toto:

Na kurzu se zmiňovala kombinace NinjaTrader + Data na backtesting z eminidata.ic.cz. Registroval jsem se na www.ninjatrader.com a stáhnul soubor setup.exe, který po spuštění napíše "downloading NinjaTrader", ale po pár vteřinách to hodí chybové hlášení "Failed to download NinjaTrader".

Má ještě někdo s tímto takovou zkušenost?
Ti, co již mají Ninju, probíhalo to u Vás také tak?

No stejně budu tu Sierru kupovat, ale na takový ten základní backtest kde se zjišťuje jestli systém není úplný nesmysl by Ninja měla stačit ;-)

Díky za všechny příspěvky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 36
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Zdravím,
stahoval jsem dnes dopoledne a vše OK, instalováno na Visty.

Stáhnul jsem verzi tuším 6.01 (tedy ne 6.5beta).
Nejdříve se stáhne do PC soubor Setup.EXE cca 250kB. Po spuštění instalace se stahuje dalších cca 25MB. Po prvním spuštění je nutné zadat aktivační kód, ten dorazí po registraci na email.

Bohužel problém je s daty. Na včera uváděný OpenTick se momentálně nelze registrovat - provádí nějaké změny.
Data z eminidata.ic.cz se mi nezdařilo naimportovat. Myslím že je to formát pro Sieruu.

Vašek

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Také zdravím,
data z eminidata.wz jsou asi opravdu pro sierru, ale opentick by se měl zprovoznit v dohledné době. Co se týče Ninji tak jsem také stáhl setup, ale ten mi potom při stahování spadl viz výše. Mohu-li se zeptat, má váš setup velikost přesně 228 424 b? Pokud ano, jde o stejný soubor jako mám já. Pokud ne, stáhnul jsem asi něco jiného.

Díky

Wolfi
---
"Whoever said money can´t buy happiness has never driven a sports car!"

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to PetrJansky:
Díky za odkaz, z toho mi instalace normálně proběhla.
Zůstává ale problém s daty - tady asi nezbývá počkat než zprovozní opentick.
Samozřejmě kdyby někdo přišel s něčím jiným, budeme rádi :-)

Wolfi
---
"Whoever said money can´t buy happiness has never driven a sports car!"

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já jsem NinjaTrader i registraci na OpenTick dělal hned, jak tu o tom vyšel článek, takže teď s tím nemám problém, včera hned po kurzu jsem za cca 30 minut stahování natáhl data volume2000 pro ER2 od 1.7.2007 a šlo to, takže jestli je nějaký problém na OpenTick, tak jedině možná v té registraci, data chodí.

Jinak k instalaci: aktivační klíč, který chodí emailem, se mi vždy zařadil do spamu stejně jako vše ostatní z domény NinjaTrader nebo OpenTick. Pokud někdo nebudete moci klíče najít, zkuste se podívat do spamového koše.

Při registraci na OpenTick se mi po vyplnění všeho prohlížeč kousnul. Dal jsem tomu snad 30 minut, ale nic. Tak jsem odstřelil browser, naťukal všechno znovu a zase odklikl a ejhle - chyba, uživatelské jméno již existuje. Takže jsem se jen zkusil přihlásit a ono to fungovalo. Pokud se vám to někomu také kousne, zkuste rovnou login, třeba vám to půjde stejně jako mě.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ještě mi napadlo, v tom NT mi nějak moc nesedí zadávání pokynů. Nějak jsem zatím nepochopil, jak se tam dávají SL a PT, resp. umím to tam dát jen jako STOP a LIMIT příkazy v opačném gardu než je můj obchod, což ale není to pravé ořechové - pokud obchod skončí na jednom z toho a já u toho nesedím, také se může stát, že se exekuuje i ten druhý limitní/stop příkaz. Jde vám zadávat SL a PT skutečně jako SL a PT? A jde vám v tom jednoduše revers pozice? Zatím mi ten NT v tomhle moc nesedí, ale grafové okno je se všemi indikátory OK.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...