Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Návrh na článek


Doporučené příspěvky

Dobrý den přeji.
Měl bych pro vás menší návrh. Všiml jsem si, že na tomto serveru zveřejňujete také videotutoriály pro práci s obchodním software. Je to skvělý nápad. Bohužel coby úplný začátečník, který má velkou potřebu backtestovat obchodní strategie, tu postrádám jednu věc. Je tu kladen velký důraz na software Track'n'Trade. Věřím, že je velice kvalitní, navíc je zde prvních 30 dní zdarma, což mi jako studentovi přijde vhod. Akorát s ním jaksi neumím moc zacházet :S :) Osobně - a věřím, že bych nebyl sám - bych velice uvítal alespoň krátký tutoriál pro základní práci s tímto programem. Myslím, že by to lidem jako mě hodně pomohlo...
Předem díky za případné reakce. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Koprofag Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den přeji.
> Měl bych pro vás menší návrh. Všiml jsem si, že na
> tomto serveru zveřejňujete také videotutoriály pro
> práci s obchodním software. Je to skvělý nápad.
> Bohužel coby úplný začátečník, který má velkou
> potřebu backtestovat obchodní strategie, tu
> postrádám jednu věc. Je tu kladen velký důraz na
> software Track'n'Trade. Věřím, že je velice
> kvalitní, navíc je zde prvních 30 dní zdarma, což
> mi jako studentovi přijde vhod. Akorát s ním jaksi
> neumím moc zacházet :S Osobně - a věřím, že bych
> nebyl sám - bych velice uvítal alespoň krátký
> tutoriál pro základní práci s tímto programem.
> Myslím, že by to lidem jako mě hodně pomohlo...
> Předem díky za případné reakce.

Zkus hledat, někde tady na tomto webu jsem viděl seriál článků o TNT Gecko.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Zdravím,

možná můj dotaz bude absolutně mimo, ale poslední dobou mi v hlavě leží jedna věc a řekl bych, že by na tento web také patřila. Takže k věci dejme tomu, že jste odhodlaní v tradingu uspět a děláte proto pravdu hodně, takže pak už je jen otázkou času kdy začnete vydělávat. Vzhledem k tomu, že trading nabízí velice slušné příjmy, tak se vám pravděpodobně za nějaký čas podaří nashromáždit pěkný balík.
Mě by zajímalo jak úspěšní lidé spravují svůj majetek. Samozřejmě každý ví o investicích do nemovitostí atd. ale já bych chtěl mít v této věci více jasno.

Dík za odpovědi.
Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Dobry den Honzo,

myslim ze je mozna prilis brzy premyslet, jak dale zhodnocovat penize ve chvili, kdy jste na zacatku "cesty tradingu" (jak jsem alespon pochopil). Osobne vnimam, ze nejdulezitejsi vlastnosti potrebne v tomto byznysu je vytrvalost a disciplina. A disciplinou myslim i upnuti se na jednu vec, na jednu strategii, ktera vam bude vyhovovat a pilovat ji k dokonalosti. Pozdeji pak muzete cim dal tim rychleji zhodnocovat penize navysovanim kontraktu a s ubyvajicim casem, ktery prosedite pred monitory a navysujicim se uctem, muzete zacit premyslet nad prilezitostmi, kam ulozit sve penize, tak aby vam zhodnotily s co mozna nejmensim usilim. Par zkusenych obchodniku prechazi k opcim, alespon co jsem se zde docetl a diky tomu maximalizuji zisky pri minimalnim casovem vytizeni. To je muj pohled ... snad se pridaji dalsi, ale jiste je, ze by mne takove trading CV panu Petra a Tomase nebo jinych kolegu velmi zajimalo.

a vsem ziskove mesice :)

David

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

to Petr nebo Tomáš

Myslím si, že by bylo celkem zajímavé téma na článek, co to vlastně ty futures kontrakty jsou. Něco tady už máte napsaný, ale není tam například uvedeno na čem závisí a jak se počítají ceny futures a další odbornější věci. Kvůli neznalosti těchto základů jsou tady pak zbytečné diskuze jako třeba: www.financnik.cz/forum/read.php?2,109307
nebo www.financnik.cz/forum/read.php?19,107591,109260#msg-109260 atd.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Možná by bylo dobré mít nějaký článek - souhrn informací o limitních pohybech, co to vůbec limitní pohyb je, kdy vzniká....
Vím, že na finačníkovi tyto informace jsou, ale jen ve střípcích poházené všude kolem. Žádný souhrn těchto informací jsem nenašel, tedy alespoň nevím o něm. Děkuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

To Honza :
Trading je natolik svobodny ze kazdy trader si muze rozhodnout sam kolik penez potrebuje. Pokud si vydelate tolik, ze uz vic nechcete, je lepsi vic nevydelavat. Nez abyste se trapil tim "co s nima" muzete napr. omezovat cas venovany tradingu a zabyvat se cinnostma, kde zrelaxujete (zahradka, cestovani, rodina, sport,...).
Muzete se ucit cizi jazyk, treba turecky, a pak tam na dva, tri mesice odjet. To jsou zazitky, ktere vam uz nikdo neveme (ani krize).
Penize muzete pouzit mnoha zpusoby - investovat do vzdelani svych deti, do poznavani krasnych mist na svete (muzete tam pozvat i sve rodice, bez kterych byste tu vubec nebyl), do zdravi (sveho i pribuznych).
Ale myslim si ze v okamziku kdy se trading stane vasim zdrojem prijmu - velkych - budete uz natolik zkuseny a zabehly v systemu vzdelavani sebe sam, ze prilezitosti (co s nima) budete znat.
Hodne stesti
Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

K navrhum na clanek bych se primlouval za pokracovani "12 statečných aneb kolik si můžete v tradingu vydělat", kde byl pak podrobneji popsan Dan Zanger. Prijde mi zajimave a motivujici poznat zivotni osudy a vubec zpusob mysleni lidi, kteri jsou v tradingu uspesni a jsou ochotni tyhle informace zverejnit.
U ceskych traderu chapu v zajmu bezpecnosti a klidu jejich rodin anonymitu. Je to sice smutne, ale takova uz je nase spolecnost.
Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...