Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Zajímavé německé komoditní trhy - dluhopisy


Doporučené příspěvky

zaujimavy clanok. ale jedna negativna vec co sa tyka nemeckych dlhopisov.

vela ludi s tu na FX pouziva ako indikator , resp ako vhodny trh na obchodovanie prave americke statne dlhopisi. koli korelacii s americkymi akciovimi trhmi. a naslednym prepojenim na meny .tato prepojenost je dost citatelna.
ako som spravne s clanku pochopil, korelacie v nemeckych niesu take citatelne.to by mohla byt nevyhoda.

ale ako obchodovanie samostatneho instrumentu bez naveznosti nejakych korelacnych modelov, moze byt zaujimava volba, hlavne koli tym peknym trendom a malym marginom.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tyto články o Evropských trzích jsou vážně bezvadný, moc děkuji Petrovi s Tomášem, že je tady publikují, jsem sice Euroskeptik, ale za eura bych chtěl obchodovat mnohem radši než za dolary. Sice to vyžaduje poupravovat moneymanagement, ale myslím si, že se to vyplatí.

PS: už jsem se pomalu radoval, že do začátku budu mít 1Otis $ a teď abych šetřil znovu na €:)

Happy:)

„Musíte to opravdu chtít. Musíte z celého srdce chtít být velmi bohatí, abyste to dokázali.“


Link to comment
Sdílet pomocí služby

Obchoduji tyto trhy asi tři týdny a zatím se mi nejvíc líbí Bobl. Je to sice moc krátká doba na nějaký názor ale rozhodně se jim chci dále věnovat. Vyhovuje mi i pevný začátek obchodování, protože mi na něm funguje patern, který jsem zkoušel loni na Daxu a hlavně nejsou tak finančně náročné jako Dax.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,
nejak mi nesedi Initial intradenní Margin, ktere Petr v clanku uvadi... Koukal jsem na stranku individuals.interactivebrokers.com/en/trading/marginRequirements/margin.php?ib_entity=llc a tam ve sloupecku Intraday Initial jsou tyto hodnoty cca 2x vyssi. Napr. Euro-Schatz (FGBS) ve clanku je 294 Euro, ale na strankach IB je 612 Euro. Chapu neco spatne?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...