Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Cenové grafy-aktualizace


beginner

Doporučené příspěvky

Chtěl bych od vás zkušenějších poradit, jestli nevíte o nějakém programu, ve kterém se dají aktualizovat cenové grafy ZADARMO. Já mám Gecko TNT ale když jsem si chtěl zaktualizovat grafy tak jen na 30 dní zdarma a pak už jen platit. Poraďte mi, pokud o nějakém víte. (Kde na netu ho najdu atd...)
Díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den, o bezplatné cenové aktualizaci dat v rámci nějakého analytického software si bohužel nejsem vědom. V této branži je běžné za obdobné věci vždy platit. Data pro Gecko TnT jsou jedny z nejlevnější v branži - myslím, že 20 dolarů měsíčně je skutečně absolutní minimum, za které může mít obchodník spolehlivý a kvalitní servis. Pokud se vám žádná data zdarma pro analytický software najít nepodaří, skutečně mohu TNT data jen doporučit. Kvalitní a spolehlivá data jsou základem obchodování.
Zdravím,
Tomáš
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky za odpověď. A pokud bych tedy chtěl mít data od TNT, tak musím si program kupovat? Nebo mi stačí jen ten co se dá na netu volně stáhnout? A jen na ten pak platit měsíčně těch $20? Protože pro mě je teď na začátku TNT program docela nákladný... nějakých $700 (investor verze) jen tak bokem nemám...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

bez nákupu TNT se data koupit nedají. Nemusíte však v žádném případě vynakládat 700 USD! Samotný program, který vám v základu pro začátek bohatě stačí, stojí tuším necelých 200 USD. Navíc můžete zkusit napsat Petrovi (petr@financnik.cz) zda-li ještě nemá nějaké slevové kupony.
Zdravím,
Tomáš
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...