Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim dneska ten uvod vypadal hodne spatne velky pohyb PMKT zasekly na 600, no ja sem dostal presne na tom high signal long.. uplne jsem nechtel jit ale ciste mechanicky musim takze to dopadlo na PT 400, jinak trosku diskrecne slo krasne vstoupit tam kde jsem to zakreslil...

11714

Odesláno

Tak doufam ze dnes vsichni naskocili do longu :). Muj vstup byl 6013 /jasny smer trendu/ a navic jsem docela cekal pruraz horni S/R urovne. Reporty OK. Kdo ma chut a otestovany system muze spekulovat na vyssi PT - potencial tam jiste je , ale nezapomente ze je patek. Ja jsem bral PT400 a jsem spokojeny.

Samotny trh vytvoril na EMA50 maly DB a to je spolecne s 2xTrendEMA pro me velice silny signal.

at se dari focus - jde se na pivo a tenis :)

Odesláno

roman06, focus : Jestli muzu do statistiky..

Taky jsem videl jasny signal, protoze fundamenty v 14:30 rekly jasne sve... na FESX jsem to teda lehce promachl a pak uz nevstupoval (cca 1-2 vteriny a bylo 300+), ale na TF to byla jen otazka casu kdy to vyjede. Zlobit se na sebe muzu akorat v tom, ze jsem obchod zaradil do kategorie A+, tzn. PT500 a vice... Vstupoval jsem na 600.7 a nahore se to o 605.7 zprvu jen otrelo, tak jsem vystoupil na PT420 s myslenkou korekce - cena se nedostala k priblizeni na R2. Kdybych vydrzel, mohl byt cistych PT500. Nastesti vse co je nad PT400 je bonusove pasmo, tak to tak neboli. Jdu koukat na tenis :)

Pekny vikend
Libor

Odesláno

tak já se tedy přidám, dnes také PT na ESku, víceméně dle popisu focuse, ale nutno podotknout, že průraz do longu jsem tipovala, ale ve čtvrt na tři jsem to viděla výrazně short, pak rozhodl kladný report. V každém případě na tick přesně profit a pak obrat. Přeji všem klidný víkend. Simona

Odesláno

Zdravim, blahopreji vsem, kteri se zucastnili vecerniho medveda. Me sice limit nezachytil, ale aspon neco. PS: Tento tyden prvni vitezny obchod, predtim osm ztratovych v rade (DD 640USD/kont). A ponevadz jsem v prosinci opet pridaval kontrakty, DD nebyl VUBEC prijemny (prakticky zlikvidoval veskere zisky z listopadu). Priznam se, ze jsem v ten dnesni posledni signal moc neveril, nastesti me opet mechanika zachranila.

11715

Odesláno

Na TF 10 RB prvý PT long na prieraze prvého swingu 602,2 ( aj keď vstup mal byť 601,5), druhý krááááásny dlhýýýýýý short o 17.30 na 602. Perfektný Mikuláš.... :)
Keď si spomeniem na predchádzajúci víkend kedy som do noci strážil otvorenú pozíciu tak mi je ešte teraz na zvracanie.... Ešte raz vďaka za rady a podporu (tu)

Odesláno

tak to ja si vybral hezkou stopecku na TF, takoveto situace me jeste porad dokazi pekne nastvat, vstoupite na zacatku korekce, ktera vas vymete na 2 ticky :) a pak si to pokracuje dal, k tomu se prida to ,ze kdyz uz tfko udela aspon naky mini trend tak stejne vas to takto odstrani :) co uz neni to o jednom obchodu.

11727

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...