Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Coze ? 4000 Vol na 594 ? To nekomu hodne ujela ruka :) Na TFku.. Nebo ze by chyba v prijimaci ? Ono je to sice jedno, protoze to sjelo dneska stejne jako vcera a uz jsem davno po praci... ale chybky v datech je dobre mit podchycene. Mate tam taky takovou haluzovou hodnotu ?

Odesláno

2 focus : No 597.5 a 596.5 se jevili jako dobre nastupni ostruvky, obzvlaste k prihlednuti vcerejsiho low... Vzdycky si reknu "tak a jedu s focusem ve stejnym vagone" :) A ono dnes nic ? To je tim ze neznam detaily tvych vstupu.

2 yax : Dik

Odesláno

Jinak vsem kdo se ucastnili gratuluji. Je take dobre ze nekteri vydelali a jini ne. Je videt ze trading je o ruznych pohledech a osobnostech a tak je to spravne a tak to ma byt. :)

focus

Odesláno

Rob99:

jedeme urcite ve stejnem vlaku. Me vstupy jsou dost "prisne" a dnes jsem cekal jeste na jednu korekci ktera by vse potvrdila. Jinak short byl hodne realny protoze za nim stoji formace DDT z predchozich dnu. Ja jsem s dneskem spokojeny protoze jsem dodrzel vse jak je v planu. Jinak prosinec je zatim docela v pohode a uvidime co bude dal.

focus

Odesláno

sd77:

jestli myslis NKD co se obchoduje na Globexu, tak ten urcite ne, protoze tam neni volume, ktere by se dalo obchodovat. A japonsky original zatim Mirus nenabizi, i kdyz maji v planu ho nekdy v budoucnu zaradit, takze ten mi neni dostupny.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...