Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni dnes 1be u mě podle op. Jinak to co ukázal v posledních screenech Abrams se mi taky stávalo, myslím si, že si tím prošli a nebo prochází různí tradeři na různích úrovních a proto dávám takový malý tip i se screenem. Když já cítím, že trh má sílu pokračovat v trendu sleduji na ninja trader volume (vol) a každá úsečka značí počet spárovaných opchodů za dané renko u mě ( nebo danou svíčku) čím vyšší tím ztrácí sílu a udělá nějakou byť malou korekci. Samozřejmě nic není na sto procent, ale chce to trošku napozorovat. Mějte se supr a přeji hodně zisků. V-Fredy :)

11785

Odesláno

yax,
právě, že mě odradil ten nízký volume a nic jiného mi Amp nenabízí...tak smůla :)

Mirek F.:
asi máte nějakého šikovnějšího brokera i na asijské trhy, že?

Odesláno

Ja som dnes inkasoval PT v uvodnom shorte vstup 596,5

K tomu Nikkei, existuju elektronicke aj open outcry futures denominovane v dolaroch aj jenoch ale tie sa obchoduju na CME (predtym v Singapure - v Rogue Traderovi ich obchodovali :)) takze hlavne volume je tam pocas americkej obchodnej session - cize vyhodu oproti americkym indexom tam nevidim. Neviem o tom ze by sa Nikkei futures obchodovali inde.

Take australske ASPI200 futures sa obchoduju v australii (dostupne cez IB, Velocity,...)takze to by mohol byt doplnok ak ma niekto data skuste pozriet volume.

Odesláno

Zaujimave, hladal som na internete ale osaku som nenasiel. Pozeram stranku burzy a vidim ze maju pohyby aj volume. Skoda len tej dostupnosti, neviem kto okrem IB by ich mohol ponukat - rad by som sa pozrel ci tam ma vyznam obchodovat po open ako to robime na daxe a tf.

Odesláno

Ahoj abrams, chybu jsi podle mě neudělal nikde. Já jsem chtěl dát tip na tvůj obchod z 8.12. kdy si byl po noční, že vůbec není chybou když cítíš, že trh má ještě sílu pokračovat tak podle čeho se dá usoudit kdy dojde k nějakému zastavení a k následné menší či větší korekci. A to když si všimneš na obchodě, který jsi udělal den po té ( 9.12) tak v 15:38 úsečky na vol jsou již výrazně vyšší než předtím, to znamená mnohem více spárovaných opchodů a všimni si, že krátce na to se trh přibrzdí a udělá samozřejmě to není na sto procent,ale menší nebo i někdy obrat. K větší korekci nebo obratu mam vypozorováno když je tam tak kolem 1000 spárovaných obchodů a více. I já mám pevné profity,ale když jsem si dal tu tvoji situaci z 8.12. tak i když sis posunul PT tak právě vol jako už třetí vetší úsečka k výstupu v 15:45. Já to také dělám, ale jenom když vidím, že předešlích několik svíček je ve stejné barvě a např to letí dolů jak zběsilé. Pak vystupuji na vol a stoploss si posunu na PT. Je to jen tip a určitě to ch ce trochu napozorovat. Přeji moc úspěchů V-FREDY :) (tu)

11802

11803

Odesláno

Ahoj, tak dnes se zase projevil můj boj se vstupy. S příkazem jsem si chtěl počkat, dal jsem ho tam později, ale stejně nějakým "kmitem" byl vyplněn a hned nato SL. Správně měl pak být vstup do longu na 5648 (BE). Právě z tohoto důvodu zvažuji přechod na klasik RB pro lepší pohodlí se vstupy... Ať se daří!

11810

Odesláno

to Dikon: myslim si, ze pokud s tim takto bojujes tak klasicke RB by mohly byt dobra volba, neni to az zas takova zasadni zmena, pokud se ti HA libi, tak zkus vstupovat na pruraz Hi, Low ten Close je skutecne dost nevyzpytalelny...
Testni to a uvidis sam nejlepe ;)

H.

Odesláno

Pruraz H/L za STOPLMT 1b nad/pod je asi nejlepsi vstup ale je treba pocitat s vyssim SL, nejlepe dopocitat rozdil mezi close a H/L a ten k SL pridat. Tim se snizuje RRR ale hlavne celkovy risk na obchod uz je pomerne vysoky ...... jsou to prece jen eura a ne usd.
Druha varianta je vstup po prurazu close za LMT ale zde uz nemusis dostat docela dost obchodu a muze to vysledky znehodnotit zasadnim zpusobem. Dalsi moznost je STOPLMT nad/pod close 2body ....to funguje celkem dobre ale nekdy trh otoci a uzavre take na close vstupniho swingu, pak je treba udelat rozhodnuti jestli prikaz uzavrit nebo nechat a doufat ze je smer spravny. Ja uzaviram. Varianta za MKT po prurazu close je take mozna ale v podstate je bodove podobna jako STOPLMT 1b pod/nad H/L, ale je horsi protoze je zde nekdy vyssi slip na rozdil od STOPLMT kde je vstup velice presny. Samozrejme nekdy naopakm MKT muze nadelit pozitivni slip.

focus

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...