Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Affinity:

co člověk - to názor. Ale jak vidíš, tak nejenom já čekal na long. Vzhledem k velmi pozitivním reportům ze čtvrtka si hranice 605b na TF řiká o průraz. Ta hranice tam zas tak dlouho není, aby byla magická.. Stejně tak to drželo na 600 a zlomila se už v premarketu.. A short jsem si tam prostě vymyslet neměl z čeho.
Btw. jak se ptal Roman: jedeš demo či live?

Berry

Odesláno

Řekl bych, že od pondělka co amerika přerolovala se struktura DAXu hodně změnila, tak to vypadá že pro mě letos obchody končí a pokračování až v lednu. Dám trhu poslední šanci ještě zítra a končím.
Mějte se a hodně úspěšných obchodů. :)

Odesláno

Z.L. urcite dobre delas...

Je konec roku . Pohyby jsou nucene uzaviranim pozic instituci a dalsich. Prakticky nefundamentalni i netechnicky zaklad. Klasicka rocni uzaverka :o) Ja uz tenhle tyden vynechavam. Nerad se nechavam zbytecne prekvapit.
Konec roku muze byt neprimerene nepredvidatelny viz - Dubai a dalsi BS !

;) Ray

Odesláno

Dlouhy obchod na DAXu zakonceny PT500. Neni treba u obchodu tak dlouho sedet. Vse muze byt zalezitosti ATM strategie a potom uz jen zkontrolovat jak vse dopadlo. DAX na 1nim SW nefunguje vubec zle.

mejte se focus

Odesláno

focus:
tak jsme to meli asi podobne, PT dosazen v 11.10hod. na 5790. Chvilemi to ale uz vypadalo zle.
At se dari

jen takovy dotaz to 1nim je asi bych rekl preklep.. pokud ne, tak pak nevim co je 1nim... :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...