Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, vie mi niekto povedať, kedy sa začína obchodovať e-mini Russell 2000 na Slovensku? Myslím hodinu, či je to o 14:30 alebo o 15:30. Chystám sa urobiť backtest za rok 2009 a počas roka máme prechod zo zimného času na letný a naopak tak by som sa chcel vedieť, ako to mám zohľadniť v backteste, aby som netestoval nejaký iný časový úsek ako mám.
Dík

Odesláno

Ahoj, tak já taky na TF dnes jako všichni - bez obchodu.
Trhy jsou na 15-ti měsíčních maximech a tak pořád čekám nějakou řádnou korekci. Po tom reportu v 16:00 už jsem si myslel, že se downtrend začne tvořit. To jsem byl ale úplně vedle!! Trh obrátil long a kdybych vstoupil cca v 16:14 za 636,1 do longu (pravidla OP splněna), tak by byl plný PT 640,1. No nic, pořád se učím :)

Odesláno

No ja vstoupil v cca 16:24 na prolomeni 638, takze drzim long. Uvidim co z toho bude. Jestli to dojde k 642, pritahnu SL a kdyby to naaahodou prolomilo, tak to necham bezet dal.

Odesláno

2 Peťo333 : Tam kde je hodnota 1 - tak trh v CR/SR zacina v 15:30. Kde je hodnota 2 - tak trh zacina v 14:30. Rok 2008-2010 by mnel byt ok, za r. 2011 nerucim, tak daleko jeste nejsem. I tak je to ovsem "bez zaruky" :)

12041

Odesláno

to peto333:
ano, v prubehu roku myslim v marci a v oktobri (pokud se nepletu) se to meni, ja se dival na volume a pokud bylo velke uz po 14:30, backtestoval jsem to jako by bylo 15:30. take to poznas tak, ze obchodni seance konci v 21:00 a ne 22:00.

Odesláno

Dobry vecer vsem,

mam jednu otazku ohledne NQ, nicmene vzhledem ke korelaci mi mozna odpovi i zdejsi Russell 2000 obchodnici.

ZBTestoval jsem pattern 0/v dle podledniho emini I na trhu NQ cely rok 2009, timeframe RB10 (tusim ze obecne se klasifikuje jako RB 100 ale v NinjaTr. se zadava jako hodnota 10).
Nasledne jsem se od 22.12.09 rozhodl stejny (dale vyfiltrovany) system pejprtrejdovat, avsak krome jednoho dne kdy jsem si nabehl 3x do chopu stale sedim a koukam a poradnej signal nikde, ono vlastne zadnej signal ..

Otazka tedy zni: zacal jsem zrovna ve chvily kdy trhy nekam dosplhaly a ted se tak nejak prevaluji na svem long term high? Jinymi slovy nekolik dni jen vetsinovy chop?

Pozn.:System mi vykazuje prumerny obchod 1,5 na den,neni to zadny zazrak, ale rikam si ze dalsi pattern muzu pridat v budoucnu. Zkousel jsem nejdrive BTestovat 5 vybranych patternu FinWinu, nicmene jsem se v tom zacal totalne ztracet.

Za pripadne odpovedi a napady diky moc, neb jsem 10 tydnu makal 5-10h denne a ted se tak trochu se nudim.

Trejdu Zdar!
Antony

Odesláno

Já se k tomu dnešku přidám. Dnes jsem pojal TF jako " seminář o Live obchodování " a vyzkoušel celkem 16 obchodů. Profit 496 USD, ztráty 493 USD, takže seminář zdarma a ještě jsem dostal 3 dolary :) Přikládám první 4 obchody. Hlavně ten SHORT 638,8 se mi líbil Live jedu od 21.12 a musím říci, že ač mám Obchodní plán, vím přesně kdy chci a mám vstoupit a kdy nechci a nemám ( moje zásada je totiž " omezením ztrátových obchodů se nejjednodušeji navyšuje zisk " ), tak mohuj jen potvrdit, že to moje Psýcho dělá 80% obchodu ( hlavně špatných (td) ). Takže dosud jsem hodně jel diskrečně a často jsem spekuloval na pohyby v 15:30 - 15:50 ( no ale nakoupit hodinu před seancí v pre-marketu za Low Day a pů minuty po zahájení, které je již na 200 USD, inkasovat 400 je příjemné ). Dnešní stav tedy je cca 3000 USD příjem a 2800 USD výdej. Tak Ať se Vám v novém roce daří :D

12047

Odesláno

2 bradrtony:

Ano, od 22.12-31.12 - to sis vybral na papertrading snad nejhorsi mozne obdobi co jsi mohl. Takze trpelivost, leden teprve zacina...

1.5 obchodu /den = 12-13 obchodu do mesice .... jestli mas dobry RRR + ProfitRatio, tak je to idealni pocet obchodu, bud klidny.

At se dari
Libor

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...