Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Mirek F.:
Vůbec nevím co obchoduješ, jaký máš plán, ale osobně si myslím že dneska to je mrtvé, podle mě také není trend. Plán neplán dneska je lepší neobchodovat.

Odesláno

yax: Take jsem se na to koukal. Jak to myslis, ze to nevychazelo lip? To ti pri tom puleni neklesl DD? Co se libi mne, je fixed risk 4% s pulenim pri poklesu pod MA5. Sice je risk o neco vyssi nez doporucovane 2%, ale hodne rychle na ne ve spatnych obdobich zase pada.

Odesláno

Drawdown u puleni byl mensi o 400 USD, coz zas tak velky rozdil neni, ale bez puleni byly stabilnejsi vysledky v prubehu mesicu. Ta perioda MA12 byla asi moc velika, budu zkouset i jine. Ja sem pouzival 6%, protoze normalne mam 3%.

Lada

Odesláno

krakra... vstup mam kazdy den kolem 15:37 vetsinou, dneska jsem dostal long tak jsem sel long... je mi to docela fuk kde jsou emy a podobne veci... ale jinak trh opravdu zdechly v druhem obchode jsem byl snad do 18:00 to je blbost tak dlouho byt v obchode.. no a byl SL co jineho...

jinak tyden TF -372 z tech prvnich 3 dni...uz se tesim na pristi.. :) pekny vikend...

Odesláno

jak to tady procitam mam problem... muze me nekdo pomoci s tim jak mam poznat kdyz vstupuje prumere 15:33:-15:45 ze trh je mrtvy? nebo jak to mam do budoucna vytusit? same chytre poznamky jak trh je mrtvy a jak bylo lepsi dnes neobchodovat ale bohuzel tyto zpravy az tak 16:30 kdyz uz mam davno po vystupu. zda se mi ze je to trochu ujete. Mam vstupy co me system generuje v tech brzkych postartovnich minutach a nemam sanci poznat zda trh je mrtvy ,nebo silny,a nebo jestli se rozjede nebo ne.

Odesláno

Možno túto stránku poznáte, ak nie, možno niekomu pomôže... Pekne vidieť koreláciu medzi ES a NQ. http://moneycentral.msn.com/investor/charts/chartdl.aspx?PT=1&showchartbt=Redraw+chart&compsyms=&CB=1&CC=1&D4=1&DD=1&D5=0&DCS=2&CF=0&D7=&D6=&symbol=%24INX&nocookie=1&SZ=2

10654

Odesláno

Takze: Sila nakonec prece jen byla, ale ja se drzel systemu takze jsem vylezl s obema kontrakty na BE. Tento tyden jsem podobne jako jax: tri ztraty, tri BE . Nevadi mi ze jsem dnes sel proti silne SR ani ze jsem vylezl na Be, pro me hlavni, ze jsem dodrzel system.

10655

Odesláno

Mcwoj:

to je super jednoduche, to co bude nikdo nevi, takze tyto prispevky se pisou vetsinou az po akci. Ja taky nepoznam dopredu, co trh udela, takze se zatim ridim jenom svym systemem a ke stesti mi to staci.
Navic kazdy ma system zalozeny na necem jinem, takze trh vnima z pohledu sveho systemu. Takze co nekomu prijde jako den bez pohybu je pro druheho hotovy raj. Ja sam jsem prikladem, protoze treba muj stary system mel ztratovy srpen, ale kdybych v srpnu obchodoval 1. korekci, kterou obchoduji ted, tak bych byl skoro o 3 tis. USD bohatsi. Takze mesic, ktery jsem pokladal za uplne nejhorsi v roce, je z pohledu jineho systemu naprosto super.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...