Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dneska hotovo. Povedlo se mi ukliknout - cuknul mi prst a už jsem byl v pozici, naštěstí jsem rychle vyskočil. Pak 2 vstupy dle plánu. Asi poprvé přikládám screen svých obchodů. Dneska mi posun obchodních hodin dosloval sednul. Krásně stíhám fotbal. Vzhůru do Edenu - SKS 4EVER (tu)

10906

Odesláno

Zdravím, US trhy dnes velmi přívětivé, takže bych se ještě vrátil k DAXu. Focusi, pokud bys měl chuť, tak bych se rád podíval na screen. Já tam dneska viděl jenom signály do longu, ale bohužel jsem je nestihnul, nestačil jsem se vrátit včas z čerstvého vzduchu. Jinak dneska tam toho moc udělat nešlo - SL nebo maximálně BE. A sám mám docela rád ty změny času. Loni a na jaře jsem obchodoval večerní seanci a tam to bylo ještě příjemnější začínat o hodinu dříve. Ale ani teď odpoledne to není špatné, škoda jenom, že to teď na podzim to trvá jenom tak krátce. To v březnu jsou ty 3 týdny přece jenom vydatnější. Láďa

10908

Odesláno

Pavle, super, takže říjen už je plusový měsíc. Sice to není zatím nic moc, ale každý kladný výsledek je super. Myslím, že tě muselo napadat, že máš dobře zvolený PT. Mě to napadalo o něco dřív, končil jsem na PT 210 - trh ho vzal na tick přesně a pak mu trvalo 8 minut než se zase pohnul výš. Kdybych měl PT o tick výše, tak by to asi bylo hodně dlouhé čekání. Láďa

10909

Odesláno

Dlouho jsem premyslel, jestli to sem napsat, ale jsem jen clovek, proc ne:-)
Dnes jsem dostal v 14:33 krasny signal na NQ se ziskem 100/kontrakt.
V patek jsem se tu jeste ptal, kdy se dnes otevira...
Uz chapete? Ja dnes sedl k pocitaci az v 15:30......
Muze me utesit jen to, ze system opravdu funguje, ale mel bych se nechat se svou pameti vysetrit.

Odesláno

2PavelK:
z jakého rozpětí počítáš ten filtr na překročení průměrné volatility? Mě to dnes ukázalo neobchodovat, takže jsem jel jen SIM. Používám ten tvůj xls a rozpětí NQ 15:30-22:00

Odesláno

xanathar:

Pavel myslim bere cely den, ja beru jenom 15:30-22:00.
V patek byl range 575 (1775.5 - 1746.75), prumer byl 449, takze jsem byl tesne pod 1.3 (1.282), takze jsem dnes obchodoval.
A kdyz ten filtr zafunguje spatnym smerem, tak je to nemile. Mne treba minulou stredu odfiltroval na TF zisk a jelikoz to byl teprve 2. zisk v mesici, tak jsem byl trochu nastvany.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...