Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak mě by dnes DAX za limit nevzal a už se na můj vstup nevrátil, za market by ale i při běžném slipu byl PT.
Tak ať se daří
to all:
berete DAX za LIMIT nebo MARKET? :)

Odesláno

Ahoj, já tam byl zase o malinko dřív a tentokrát to mělo lepší konec... takže dnes ja PT. Ale dole to bylo taky o fosu, protože hned po bodu přes PT se to otočilo a jelo to zase nahoru pro SL. Takže skoro jako by to bylo přesně načasované :-)

10957

Odesláno

cusek vsem,
planovany vstup na -5486 . Real vstup na -5484. Zadna panika u me nenastala ani kdyz se to po -5466,5 zaclo otacet proti me. Navic si myslim ze zadna logicka hranice na posunuti BE nekde dal nez tak jak to mam z backtestu nebyla. Takze BE1 +1 bod. Naprosto spokojeny. Po vcerejsim selhani sem se dnes drzel sveho systemu, nejsem ani nastvany ze se cena nedotkla meho PT o 2,5 bodu. Navic kdyz mam spolecnika, ktery proste nedovede pochopit proc to proste nezavru kdyz uz je to tak daleko a uz sem tolik v plusu.
Focusi diky za system v kterem se dokazu takto emocne a psychicky pripravovat. Jsem sice momentalne na Daxu v minusu, ale veskere spatne pohyby (viz treba vcera) jsou jen a jen v me hlave. System tak jak ho obchoduji dal backtestuji a tam jsem v plusu. Takze spokojenost.

Odesláno

rombic:
je to podle backtestu dělaného pro NQ, ale vychází mi to sim i pro DAX (zatím neobchoduji pravidelně,
DAX je na mně moc dravý trh s velkým SL)
pokud trh dosáhne 50% plán profitu, jdu na BE +1,
pokud 75%, posouvám do logických zón a snažím se dostat z trhu nějaký peníz.

Odesláno

Rombic: Jakym zpusobem pocitas se slipem v backtestu? Ptam se proto, ze ja pokud dostanu slip, tak potom posouvam be a zadavm pt a sl na mista, kde bych byl, kdyby vstup probehl bez slipu. Proto si taky skluz alespon 1 tick v backtestu odecitam. Tak, jak to delas ty bych totiz vubec neobchodoval hodnoty, ktere jsem natestoval pro MFE, MAE apod.

Odesláno

dnes na sim NQ plný SL
vše sice podle plánu, ale raději bych viděl + výsledek...
jsem zvědav , jestli se gap vyplní, v tom případě by byl směr OK, a asi i PT, jen mi nestačila výše SL z backtestu

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...