Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

dnes byl DAX tak rychlý, že bych nevstoupila do obchodu ani omylem, prostě jsem nestihla ani zareagovat....i to se někdy stane a je to třeba brát stejně, jako obchod, kdy se nevyplní příkaz....i to je život na burze.... :)

Odesláno

sd77:
u mě to byla otazka asi 2 sekund co jsem prošvihl, to člověk opravdu musí reagovat bleskově :-)
A berete to jako chybu? (at uz prosvihnutí nebo nevzaný příkaz - to se mi jeste nestalo..)?

Odesláno

Dikon:
neberu, není to chyba-trh prostě utekl....takhle to zapisuji, stejně jako lmt příkaz, který se nevyplnil, s tím nic nenaděláte. Myslím, že chyba by byla naskočit později. To by bylo mimo OP.

Odesláno

listopad začal dušičkově....

na NQ jsem dostal long signál, ..... po 4 minutách základní SL
no, a to jsem řešil jestli začít naostro .... dneska jsem sice ušetřil pár $, ale KDY je ten správný termín pro start živého obchodování .... toť otázka

Odesláno

ja dnes live podle sveho systemu 123 short na TF na korekci v 15:46, 1 kontrakt, exit na BE, trh se zastavil na low patku. pak nasledovalo pekne protitrendove 1-2-3 a obrat long.

Odesláno

Ja dnes live podle sveho systemu 123, na TF short na korekci v 15:46 1 kontrakt, exit na BE. trh se zastavil na low patku a pak nasledovalo pekne protitrendove 123 do longu.

Odesláno

Když jsem byl v shortu v otevřeném profitu 14ticků, signalizovaly mi indikátory opatrnost, šoupl jsem BE a na tick si ho to vybralo :) - plný PT by pak byl - jak jinak - zasažen. Další signál jsem měl do longu těsně před reportem, takže jsem to samozřejmě nedal. Mám radost že jsem to zobchodoval bez chyby, ale je to k popukání.

Odesláno

:( " pochvalim" sa aj ja... :( Do trhu som vstupil neskoro, bol som v profite +340 ( PT 350) Napriek tomu ze som si mal dat vdaka indikatoru pozor, chcel som vidiet "nazivo" co to urobi..... Nuz, uvidel som zásah SL rýchlostou blesku... Ked sa na fakulte examinator v ramci mediciny katastrof kolegu pytal co by urobil v pripade ze by sa nachadzal 5 km od jadroveho vybuchu a ten mu odpovedal ze .." lahol by som si hlavou od epicentra, kryl by som si hlavu, snazil by som sa najst nejaku terennu nerovnost..." tak skusajuci mu povedal:" Synak, ja by som sa len dobre dival, lebo by to bolo to posledne co by som v zivote videl..." Nuz tak Dnes to bola draha skusenost, ale bola to SKUSENOST...

11046

Odesláno

Po vojne je každý generál, ale... vstúpiť sa dalo cca 15.37 ( za prvou korekciou po 15.35 trh preťal EMA 204, EMA 34 vykazoval down, podobne ako obe CCI) ale váhal som, lebo trh sa mi zdal akýsi "chopoidný" tak som počkal na druhú korekciu. No a potom, nebudete mi veriť... čakal som na report ako vôl na porážku. Fakt som chcel vedieť čo to urobí a trochu som dúfal, že trh síce poskočí proti mne ale SL to ustojí - navyše som bol už dosť v pluse a podobne ako tuším pred týždňom sa rozbehne v smere trendu - t.j. down....
P.S: Odskúšal som aj indikátor reportov, kto nepozná : www.financnik.cz/forum/read.php?2,146666,page=2
6. príspevok odvrchu od jrk - týmto mu ďakujem a prajem skoré uzdravenie.... :)

Odesláno

abrams:
já ze svého pohledu, bych u hodnoty pátečniho low byl velmi opatrný (pravděpodobně bych zde umístil svůj PT) . pokud jsi byl přesvědčen že PT měl být dál, určitě bych posouval SL když ne na BE tak alespoň nad swing (tady by to ušetřilo odhadem 30-50 baků). taky bych považoval za strategické držet SL nad EMA 34 - většinou když už trendující trh crossne EMA znamená to buď OT , výraznou korekci nebo začátek chopu a v tomto případě by to zaručilo lepší BE ... odhaduju BE+10. A pokud se k tomu přidá cross CCI50 přes ZL, je vysoká pravděpodobnost OT - po této kombinaci už hledám signál do opačného směru.
a před "A" reporty podle situace buď ukončuji otevřený obchod, anebo dávám BE jistoty :)
a přihlížím rovněž k posunu ceny v době vstupu (já jsem dnes vstupoval cca o 200USD výše tedy po asi 500USD pohybu a i proto jsem též při náznaku indikátorů o dalších 150USD níže přitahoval na BE) a tys byl v obchodu po 700USD pádu - o to víc bych byl opatrnější na OT :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...