Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pavle,

kdyz to neodfiltrovava zisky, tak je to docela prijemne. Jinak tento mesic stoji zaprd, ted uz pomalu muzu hodnotit, protoze zitrek to u mne nevytrhne. TF v minusu a mirne ziskove FDAX a NQ to nezachrani.
Tak snad se listopad polepsi.

Lada

Odesláno

Lado, to mas pravdu. Ja na NQ za rijen odfiltrovano 8 SL, 1 BE, 105$ a -40$. Tzn. cista odfiltrovana ztrata -450. Pisu to, jestli jsi na podobnych cislech.. No uvidime co listopad, volatilita zase zacina stoupat, tak snad to vydrzi dele..

Odesláno

to Pavel K:
V testu jsem počítal slip 1 tick ale pro DAX a vstupy stopkou je to málo. Říjen dojedu paper a vše vyhodnotím. Už jsem psal, že vykreslování HeikenAshi je složité na přesný vstup. Alespoň já s tím pořád bojuji. Limit se mi často nekoupil a stopka i market dá někdy slip i 3-4 ticky. Máš pravdu, že je potřeba po slippu jinak nastavit PT i SL. Má to ale potom vliv na MM.

Odesláno

Rombic: Ono pocitat velikost slipu podle simu je podle me dost nepresne. Bylo by zajimave, kdyby rekl prumernou velikost slipu na FDAX Focus. Ja mam zkusenost, ze kdyz beru na male rope 1 kontrakt sim, malokdy mam slip mensi nez 2 ticky, oproti tomu prumerny slip v live mam 0,5 ticku, pravda je, ze jeste nemam dost velky vzorek obchodu. Ale to snad drive prejdu na ropu velkou..

Odesláno

krakra zda nezda je me to docela jedno ... uz jsem se naucil aspon si nestezovat.. trhy se stridaji zdechle s linyma s volatilnima takze me to uz nejak prestava vadit a prestavam to resit... muj DD je zpusobeny pouze diky mym pravidlum kterym to zrovna ted v rijnu nevyslo nejlip (psal jsem driv ze pouzivam MA na ekvitu) jinak bez MA ma muj system za rijen plus 770 ted takze to je dobry vysledek.. bohuzel na live neni ale to nevadi prijdou dny kdy se ta smula srovna :) pauzu si nedam budu obchodovat tak dlouho dokud to vydrzim

Odesláno

Pavle:

bez patku mam odfiltrovano v rijnu 1x BE, 4xSL, kdybych pridal patky, ktere nebyly volatilni, tak tam by byl pryc 1PT a 1x SL.
Takze me filtr usetril 272 USD.

Na TF je to ale velka bida, tam mi filtr mel odfiltrovat 2 PT, 1 BE a 3 SL, takze bych mel prijit o 396 USD.
Ja jsem si ale v pondeli nevsimnul, ze nemam obchodovat, takze jsem usetril jeden PT, takze jsem prisel jenom o 20 USD. Ale z pohledu 1. korekce velmi spatny mesic a to, ze to trochu zachranim tou pondelni chybou je teda dost spatne. Protoze na chybach mit vysledky postavene nemuzu.

Ale abych nebyl negativni, tak je to prvni mesic, kdy jsem obchodoval bez chyby proti backtestu, teda jenom na NQ, coz ale u tohoto systemu je vice povinnost nez nejaky velky uspech. U TF jedna chyba, ten pondeli PT.

Lada

Odesláno

Trochu na mně padla depka z předchozích příspěvků a tak jsem se podíval na vlastní říjnové výsledky.

Od 6.10. jsem začal obchodovat souč. systém na 1 min NQ.
Simulačně mám k dnešnímu dni čistých 385$. Během těch 3 týdnů jsem zmeškal 3 obchody.
Podle backtestu za poslední 3 týdny výsledek +/- odpovídá. Pokud vezmu backtest za celý říjen od 1.10., je výsledek 800$ po odečtení komisí (začátek měsíce by byl moc prima).
Takže když to shrnu, měl by být říjen v podstatě nadprůměrně úspěšnej měsíc.

Mrzí mně, že někomu říjen úplně nevyšel, za sebe jsem rád, že jsem první měsíc obchodoval..... jakž takž...
Všem přeju lepší listopad,
Petr

Odesláno

yax: No je to skoda, ale zalezi na delsim pohledu. Nejakych 20 obchodu neni takovy pocet! Protoze oba systemy dost filtruju, nezajima me ani tak ucet po mesici, ale alespon po tech 20 obchodech. Jinak ja vidim svuj maly uspech take v tom, ze drzim system na 100% na rope uz 2 mesice a na NQ mesic a musim rict, ze mi to nedela zadny vetsi problem, z cehoz mam vazne radost.
At se vsem dari!

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...