Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Aplikace pro mobilní trading - InteractiveBrokers


Doporučené příspěvky

Zdravim,
jelikoz obchoduju pres IB spready s napetim jsem cekala na dnesni clanek, bohuzel info o tom, jak je to se spready tu postradam :-( Ze sve Nokie jsem zkousela pristup pres uvedenou web stranku, ale vysledek byl natolik zalostny, ze jsem pouzivani tohoto nastroje od IB zatim uplne zavrhla a radeji investovala do netbooku. Neni sice tak maly jaky mobil, ale zobrazim si platformu, ve ktere vidim, co potrebuju. Nabizi tedy iphone lepsi aplikaci??
Predem diky za odpoved.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to garax:
přesně tak, podpora spreadů není a asi jen tak nebude. Kdysi jsem vyvolával hlasování o přidání nové funkcionality ale je to už skoro rok a nic se nestalo. Asi mají jiné priority...

Pokud neztrácíte naději, tak přikládám hlasovací url. www.interactivebrokers.com/en/general/poll/poll.php?sid=5106



Ondra

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,
ke kontrole pozice, případné úpravě příkazů nebo uzavření pozice je iTWS naprosto dostačující. Často přes tuto aplikaci na konci obchodní seance kontroluji otevřené pozice či "visící" příkazy nebo pozice uzavírám. Používám ji od té doby co je k dispozici na App store a jsem s ní naprosto spokojen. Občas se stane, že přestane stahovat aktuální data a je potřeba se znovu přihlásit. Ale nevím jestli to není mobilním připojením.

AP

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Zdravím všechny,
Nezkouseli jste nekdo obchodovat pres mobilni telefon s pomoci funkce vzdalene spravy pracovni plochy. Dnes pri procitani recenzi mob. telefonů jsem narazil na to, ze telefony s windows mobile tuto funkci maji. Pochopil jsem to tak, ze se odkudkoliv pres internet spojim se svym PC a muzu ho na dalku "ovladat" tudiz i zapnout TWS a exekuovat prikazy coz by vyresilo absenci combo prikazu v tws mobile verzi.

Ma s tim nekdo raelne zkusenosti?? Mne se to jevi jako docela zajimava varianta.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...