Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Program MultiCharts: špičkový analytický, backestový a obchodní software


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 53
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Diky Tomasi za clanok

Urcite vyskusam, chcel som sa len opytat ze ci si program vytvori v pocitaci adresar do ktoreho uklada historicke data ktore si natiahne od poskytovatela dat. Ide mi o to vytvorit si v pocitaci databazu historickych tickovych a intradennych dat tak ako to robi Ninja trader, pretoze vacsina mne cenovo dostupnych datafeedov poskytuje obmedzenu tickovu historiu a ja si tuto historiu mozem takymto sposobom sam vybudovat. Dakujem za odpoved

Tom

Link to comment
Sdílet pomocí služby

MultiCharts (plná verze) vs. Sierra je jako Ferrari vs. Škoda Superb. Sierra je dobrý program s mnoha možnostmi, ale MCH (pokud hovoříme o plné verzi, ne verzi DT) je o několik levelů dále, obzvláště se všemi možnostmi, které nabízí. V porovnání MCH DT (verze jen pro diskréční obchodování) vs Sierra určitě vítězí Sierra.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky za zajímavý článek. Mám jednu otázku na kohokoliv kdo již s programem pracoval a to jaký programovací jazyk MultiCharts při programování strategií vyžadují?

Díky, Jarda

P.S. Mám doma trabanta, tedy Genesis Trade Navigator v kterém naprogramovat strategii bez znalostí programování trvá pár minut (když vím co chci).

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...