Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Indikátory a obchodní systémy

Sid

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdar, nevim jestli to uz bylo prezentovano, pokud ano tak to ingnorujte. Narazil jsem na zajimavy indikator Jurik MA (JMA) podle me kdyby byl v SIDovym komplex MA tak mate viteze na konecnou kombinaci. Prikladam graf cable 1H s JMA 25 a JMA 91 jsou to nahodny periody a taky par url: http://www.jurikres.com/catalog/ms_ama.htm http://forex.eazel.com/2006/06/09/jma-indicator/ MTckari naleznou indikator na nasi klasicke strance kde je skoro vse :) http://www.lightpatch.com/forex/mt_yahoo/ Zkousel jsem udelat v rychlosti na EA ale ten indikator se pocita prilis slozite takze se mi backtester ani nehnul, nicmene ted na to nemam cas, takze kdyby se nekdo nasel a napsal EA a projel backtestem rad se podivam na vysledky.

1669

Sdílet pomocí služby

DarkMan
škoda, že neznám algoritmus a jeho složitost pro Jurik MA, na hodinovém grafu to vypadá zajímavě..ale těžko říct, jak se to bude chovat na 15, 30 min. a proč zrovna poměrně dlouhé periody 25 a 91...

Sabanosova
myslel jsem, že se jedná o nějakou srandu s tím názvem Safari... :)...podíval jsem se na to přes Google..můj názor:
1. Mít hned v úvodu větu: "Na Forexu tam je blaze, prachy leží na podlaze" - trochu podivné (led na hlavu by to spravil)
2. "Metoda" je kumulace Vegase a Fibo linii - jedna klasická (EMA 24 a 28) a druhá s jinou periodou EMA a možná tam má ještě přidáno něco navíc - nic převratného na tom nevidím..
3. chtít za to "Minilive balíček pro MT za 41 tis. Kč" mi příjde trochu nehorázné, ale pár bláznů se určitě najde...Vegas se dá najít a stáhnout ve více verzích jak pro MT, tak pro VT (Bemac) nebo TradeSt...včetně desítek jeho odvozenin...
4. nějaký filuta se holt snaží vydělávat i jinak...pár neznalých FX trhu se nechá určitě nachytat a kdyby jich bylo jen 25 - meloun je doma....:-)
SID

Sdílet pomocí služby

DarkMan:
To vůbec nevypadá marně, Sidově komplexu MA by jistě tento druh MA velice slušel....:-)
Ale obávám se, že přepsat skript do jazyka VT takovou hračkou nebude.
Sabanosova:
V podstatě souhlasím se Sidem. Rozhodně se necítím být natolik kompetentní, abych to rámcově odsoudil, ale prodávat AOS za 41 tisíc? A to za systém, který jen kopíruje to, co už bylo vymyšleno někým jiným? Potřebuje to pro většinu lidí, co sdílí duch těchto skvělých stránek dalšího komentáře? Já myslím, že nikoliv....
O pasážích: "A proto ruční systémy nikdy nepřekonají systémy automatizované...", nechť si každý udělá názor sám.... :)

Sdílet pomocí služby

Pokud zadám do VT fóra - Search - slovo Jurik MA, vyjede mi sice diskuze o tomto systému, ale moc moudrý z toho nejsem.., stále se opakují věty o komerčním systému, potřebách licence atp... pokud existuje tato indikace v MT, stačí jen nadhodit princip a základní body Jurik MA..zbytek by se už nějak zvládnul..:-)
SID

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...