Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tento článok ma veľmi zaujal. Som práve v štádiu paper tradingu a s exekúciou môjho OP mám trochu problém. Viem že problém je vo mne a nie v OP, ktorý v backteste vychádzal "excellent"... preto by som veľmi uvítal keby z tohoto článku vzniklo možno aj niečo ako seriál..
Ďakujem

Odesláno

Schválně kolik různých výsledků se zítra ukáže :)
Jsem moc rád, že se tu vyskytla zpětná vazba k FinWinu. Doufám, že bude zájem a podobné srovnání se budou moci opakovat. Docela se těším na výsledek. (tu)

Odesláno

Nie je náhodou už v USA posunutý čas o hodinu? Pretože ja obchodujem Live a od minulého týždňa sa začína obchodná seansa už od 14:30 nášho času. Teda nie 15:30 ako je to po zvyšok roka. Tento stav bude trvať až dokým sa u nás neposunie čas na letný.

To len tak na margo, keď chcete mať všetci rovnaký čas nastavený... ;)

Odesláno

Tomáši díky za procvičení už se zítra těším porovnání s mým pohledem. Jinak souhlasím s Landouskem k trendujícím dny to není až tak těžké. Horší to je ve období když trh stagnuje kolem silné S/R a čeká se na odraz či průraz. Pak TNG asi nepoužiji, ale budu hledat spíš protitrendové patterny. Přimlouvám se pokračovat v procvičování i v dalších možných situacích trhu.
Honza HKY

Odesláno

Též děkuji za tento experiment:). A klidně bych byl rád kdyby se zde utvořil seriál jako o WCCI, kde se každý den probírali možné vstupy, divergence a proč by jste zrovna vy nevstoupili. Ale chápu, že wcci je volně k sehnání, kdežto u finwinu je to jiné. ;)

P.S. jen tak off topic, na to abych měl úsečky pod nulovou linkou jinou barvou musím stahnout nějaký kodek či něco podobného, nebo to lze nastavit? Díky

Odesláno

Musim nováčky zklamat, tento přístup v mechanické podobě funguje pouze v silném trendu! Trend je potřeba definovat podle volume analýzy nebo PA. pokud je řeč o ID.
Bany

Odesláno

Nemohu si pomoct, ale moje data jsou nějak posunutá - vertikálně. Předpokládám, že daný den se ještě obchodoval nejvíc kontrakt s expirací 03-2012. Tomášova zelená linie na cca 792 je u mě na 795,9. Tomáši jaký máte kontraktní měsíc? Díky.

Odesláno

Jedná se o trendové patterny, navíc si myslím, že už dle vypsaných podmínek poznáš víceméně to, že se jedná o trend. Ale jinak máš určitě pravdu...koneckonců se nejednou psalo, že finwin, cci musíš mít nakoukaný, že nejde jednoznačně o čistě mechanický přístup...ale co tak taky funguje že ;)

Odesláno

Z mého pohledu brát jako sr jen ema je málo. rozhodně trend pro začátek je dobre cvičení, ale je treba jej definonovat podle pa a sr. mě funguje jen pokud mi ho potvrdí body obratu na vyssim tf.
Bany

• Vytvořit...