Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Procvičujeme obchodní systém FinWin: Zadání


Doporučené příspěvky

Nie je náhodou už v USA posunutý čas o hodinu? Pretože ja obchodujem Live a od minulého týždňa sa začína obchodná seansa už od 14:30 nášho času. Teda nie 15:30 ako je to po zvyšok roka. Tento stav bude trvať až dokým sa u nás neposunie čas na letný.

To len tak na margo, keď chcete mať všetci rovnaký čas nastavený... ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomáši díky za procvičení už se zítra těším porovnání s mým pohledem. Jinak souhlasím s Landouskem k trendujícím dny to není až tak těžké. Horší to je ve období když trh stagnuje kolem silné S/R a čeká se na odraz či průraz. Pak TNG asi nepoužiji, ale budu hledat spíš protitrendové patterny. Přimlouvám se pokračovat v procvičování i v dalších možných situacích trhu.
Honza HKY

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Též děkuji za tento experiment:). A klidně bych byl rád kdyby se zde utvořil seriál jako o WCCI, kde se každý den probírali možné vstupy, divergence a proč by jste zrovna vy nevstoupili. Ale chápu, že wcci je volně k sehnání, kdežto u finwinu je to jiné. ;)

P.S. jen tak off topic, na to abych měl úsečky pod nulovou linkou jinou barvou musím stahnout nějaký kodek či něco podobného, nebo to lze nastavit? Díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jedná se o trendové patterny, navíc si myslím, že už dle vypsaných podmínek poznáš víceméně to, že se jedná o trend. Ale jinak máš určitě pravdu...koneckonců se nejednou psalo, že finwin, cci musíš mít nakoukaný, že nejde jednoznačně o čistě mechanický přístup...ale co tak taky funguje že ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...