Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

IB platforma-data?


legis

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny tradery.

Před měsícem jsem našel tenhle server a komodity mě začaly docela zajímat.
Prošel jsem většinu článků, vytiskl si komoditní manuál a vstřebal ho.
Přihlásil jsem se na kurz intradenního obchodování a absolvoval ho-mimochodem kurz byl připraven naprosto profesionálně, bylo to super a tímto děkuji autorům.
Včera jsem začal pročítat diskuzi.
Dneska jsem si stáhl demo verzi IB platformy, přečetl si oba články jí věnované a snažím se ji naučit ovládat.
-v souvislosti s tím mám první dotaz: Podle jakých dat se mění ceny? Aktuální data to asi nebudou-jak jsem se v diskuzi dočetl, za ty se platí. Jsou to data nějak zpožděná, nebo jde o náhodné generování pouze pro potřeby demoverze?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

pokud byste chtěl vidět nebo trénovat s živými daty mohu doporučit otevřít si demo účet u PFG www.pfgbest.com/simulated_trading. Dostane zadarmo na 30 dní online data a účet s fiktivními 50 000 tzn. můžete bez problému začít s kvalitním tréninkem. Platforma je pěkná a intuitivní a jsou tam i grafy, ale nečekejte žádný zázrak bohužel bez indikátorů. To není tak úplně na škodu, máte možnost studovat chování trhu bez rozptylování se indikátory.

Jakub

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 years later...

Všiml jsem si, že teď už do TWS přidali zdarma zprávy od Reuters. V Trader Dashboard si jich můžete vybrat stovky. Nevíte prosím někdo jestli tam jdou nastavit jen aktuální důležité reporty, které jsou např. na ForexFactory? Zatím se mi to nepovedlo najít. Díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
×
×
  • Vytvořit...