Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Před 11 hodinami, LubosK napsal/a:

Ahoj .

V NT8 jsem si zrušil  v chart traderu potvrzení obchodního příkazu .Teď to neumím dát nazpět .můžete někdo poradit.Děkuji luboš

Tools-Options-Trading-General-Confirm order placement

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

zdravim viete poradit ?

v nt7 som si stahoval data fesx  od 5 mesiaca 2016 az do koca roka 2016 kazdy den mi isiel pekne  cize data kazdeho dna v priebehu vyse pol roka mam prejdene ... vykresloval minutove ticky proste islo to ako malo lenze 12 mesiac mi od cca 15 dna nevykresluje data v playbacku mam ich stiahnute viackrat som ich skusal nanovo stahovat pod 12-16, alebo pod 3-17  zapnem playback ako ich uz mam stiahnute a nevykresli mi den predtym celi den az po vecerny close o 22:00  a ked zapnem play noveho dna ktory zacina o 8:00 nevykresluju sa bars ale cas ide napriklad ked potiahnem  hodinu od vstupu su vykreslene ale nepokracuju samé aj ked čas ide ..  to iste aj v roku 2017 ...tak som stiahol nt8 a tam ten isty problem viete niekto poradit preco lebo uz som skusal vsetko co ma napadlo .  dakujem 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zdravim pani, damy.

Som tu totalne novy a v podstate asi aj dost blby. Asi zatial. Takze od zaciatku. Nainstaloval som NT8 a aj Sierru, ale ako zacat??? Ako sorry, 5rokov som sa hral na MT4, ale toto je uplne ina liga. A kedze sa mi to paci, chcem to vediet. Ale ako zacat? Ako, kde si vybrat poskytovatela dat? Ako to aktivovat, spojit? Ako spustit testovanie? Proste milion ako, a ja neviem skoro nic. Prepacte, ak sa niekomu zdaju moje otazky fadne a zbytocne, ale kazdy asi nejako zacinal a ja si pripadam ako prvak v skole. Ak mate odpovede pre mna, pripadne nejaky dobry link na to, ako, dajte mi vediet. Dakujem.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 18 hodinami, Nagamma napsal/a:

Dobrý večer. Lze používat ještě NT7, anebo musím už osmičkovou verzi?

Samozrejme môžes používať aj 7 aj 8

Upraveno uživatelem Obelix

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Nevíte náhodou jak správně nastavit v NT8 počítání Forex např. páru EURUSD aby mi to počítalo správně v loty a pips? nějak se v tom ztrácím.

Upraveno uživatelem robsol

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On 3. 1. 2018 at 14:58, Th0mas napsal/a:

Ahoj, chci se zeptat zda někdo neví, jak dostat do NT8 indikátor autoretracement 50%.

Díky

musí se celý přepsat.  Trochu programovat. a Hlavně hloubat. V NT8 je vše jinak.  Mám toho hodně v 7 , něco jsem zkoušel přepsat, ale zasekl jsem se když jsem chtěl nastavit graf na určitý bar,  u NT7  stačilo do LastBarIndexPainted nastavit číslo baru a graf se posunul kam jsem chtěl.  Tuoto vlastnost v NT8 nemůžu najít.  Mimo ině i nastavení času obnovy grafu

 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On 29. 9. 2015 at 18:34, Rob99 napsal/a:

Zdravim,

tak jsem si s relativne velkym ocekavanim nainstaloval osmicku...
a po projeti celeho softu jsem pekne podekoval a zase sem ji rychle odinstaloval.

Na zadne chyby jsem neprisel, ale verim ze tam jeste neco bude, ale zklamalo mne nekolik pro mne zasadnich veci.
Mozna tech avizovanych 500 vylepseni tam je, ale ty stare mouchy jsou tam porad, navic dokonce nektera funkcnost
zmizela. Napr.
- show/hide panel obchodovani z grafu - v sedmicce na button, ted pres menu
- naprosto tragicky vyber color palet
- ikony cernobile, poplatne win10, vetsina bez hintu (to se mozna doladi, preci jen je to beta)
- editor - sice barvy ala Visual studio + integrace.. ALE stale v zakladnim editoru nefunkcni F3, F12 (programeri vi co myslim)
- subjektivne mi ten editor pripadne jak pri nabihani tak pri intelisence asi tak dvakrat pomalejsi
- neustale nevyresen fixni vertical column - time , mam na to sice svuj "indikator", ale je to imho ostuda ze to nema Ninja v zakladu
- neupraven tool meritko - nedoplnen o castky v $ (stejny pripad - mam to napsane sam, ale jine softy to maji v zakladu)
- i relativne jednoduche indikatory nejsou kompatibilni = vsechno psat znovu nebo slozite upravovat (smrtelna zalezitost)

No naslo by se toho vic (z meho pohledu) ale jako nastrel to staci.

Abych jen nekritizoval... zajimave je resen vyber timeframu s moznosti vlastnich definic, ale to zas tak clovek neuzije...

Uplne prekopany UI neresim, to se dalo cekat, ale na to se da zvyknout.

No doufam ze sedmicka bude jeste nejaky ten patek podporovana. Zatim osmicku ani nahodou. (Navic sude verze se neberou
ze ano :) - opet pro programery)

Takze tak toliko za mne.
Rob99
 

Souhlasím, párkrát jsem to nainstaloval - po hodinách pátrání smazal.  Jako programátor - zoufalost.  Nevím důvod proč to celý přepali do WPF.  Mám spoustu vychytávek v NT7, dost do hloubky (přidávání tlačítek, panelů pro rychlou volbu - změna barev atd.. za jízdy změna indikátorů bez potřeby F5 - rychlost) . Zkoušel jsem něco přepsat - trága.  Co mi fakt chybí je ekvivalent LastBarIndexPainted - nastavoval jsem své číslo  baru - pro rychlý posun po dnech se zachováním času - skok na další - předchozí na konkretní čas, spousta blbostí, vlastní global lines s alarmem. TPO, OHLC a pod.    tak mě 8 ppěkně dojala  introus

 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
On ‎22‎.‎2‎.‎2018 at 4:55, introus napsal/a:

Souhlasím, párkrát jsem to nainstaloval - po hodinách pátrání smazal.  Jako programátor - zoufalost.  Nevím důvod proč to celý přepali do WPF.  Mám spoustu vychytávek v NT7, dost do hloubky (přidávání tlačítek, panelů pro rychlou volbu - změna barev atd.. za jízdy změna indikátorů bez potřeby F5 - rychlost) . Zkoušel jsem něco přepsat - trága.  Co mi fakt chybí je ekvivalent LastBarIndexPainted - nastavoval jsem své číslo  baru - pro rychlý posun po dnech se zachováním času - skok na další - předchozí na konkretní čas, spousta blbostí, vlastní global lines s alarmem. TPO, OHLC a pod.    tak mě 8 ppěkně dojala  introus

 

No nevím... pro mě neprogramátora jsou osmičky naprosto super!! Má spoustu nových a velmi praktických vychytávek, které používám docela často. A zbytek je otázka naprogramování, což je určitě složitější než v sedmičkách, ale to neřeším. Své vlastní indikátory jsem si přepsal sám a něco i do vyrobil díky větším možnostem, které defaultně NT8 nabízí (další plus z mého pohledu). To na co nestačím si prostě nechám udělat od odborníků a zaplatím za to. Za ty roky co mám Ninju jsem ušetřil oproti pronajímaným softům bratru tak přes 100 000 Kč, spíš víc, takže pár set dolarů za programování opravdu neřeším. Hlavně je vidět, že development skutečně implementuje doporučení uživatelů, viz. show/hide panel obchodovaní z grafu, kde přidali klávesovou zkratku. Tohle se u NT7 pokud vím nikdy nedělo. To bylo jako když mluvíte do dubu... :)  Za mě tedy naprostá spokojenost. 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Chlapi jak si naexportuji do NT8 např. index SP 100, který obsahuje mraky titulů, ale v NT nejsou. Jednotlivě je tam umím zadat přes "tools" = "instrument list", ale hromadně nikoliv....

 

Předem děkuji za jakékoliv info,

 

Tom

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Před 15 hodinami, TH28 napsal/a:

Chlapi jak si naexportuji do NT8 např. index SP 100, který obsahuje mraky titulů, ale v NT nejsou. Jednotlivě je tam umím zadat přes "tools" = "instrument list", ale hromadně nikoliv....

 

Předem děkuji za jakékoliv info,

 

Tom

V NT8 jsou defaultně všichni konstituenti hlavních amerických indexů, tj. včetně S&P500. Tím pádem i všichni konstituenti pro S&P100. Netřeba tedy nic importovat. 

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zkousim udelat v NT8 screener na akcie, daily graf EOD, pro vstup - stacilo by pokud by se vykreslila napriklad sipka nad poslednim barem pokud jsou pravidla splnena. V strategy testeru se totiz "otevrene" obchody neobjevuji, ale pouze az zavrene, tj az po prodeji pozice, takze se to jako screener pouzit neda. Stejne tak jsem zjistil ze NT neumi na demo datech napocitat na close baru zaroven oteviraci a zaviraci podminky, tj pokud by bylo splneno oboji ve stejny den, tak se neda otevrit na open dne a zavrit na close dne, ale jen na close dalsiho dne. Zatim jsem tedy neprisel na to jak NT realne pouzit jako screener, abych mel signal pred zacatkem dalsiho dne obchodovani - ma nekdo napad jak na to? Mimochodem pokud do boxu kam davam vstupni podminku dam I vykresleni nejakeho objektu, tak se mi jen zobrazi nakup, ale object se nevykresli - nevite co v nastaveni by mohlo byt spatne ze se nic nevykresluje?

Druhy dotaz - v NT v neplacene verzi pokud dam strategii otestovat na vice akciich, napriklad S&P500 tak v konsolidovanych vysledcich mohu videt pouze celkove shrnuti, ale ne konsolidovanou equity krivku ani tabulku celkoveho seznamu vsech obchodu a dalsi - to jde jen pro kazdou akcii samostatne. Pro testovani ci export dat do excelu je to dost neprakticke, stejne tak pro "enable" vsech akcii v S&P500 bych musel odklikat 500 check boxu - mate to stejne nebo tam je nejaky trik jak to obejit?

Diky Tomas

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na tento příspěvek..

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.