Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Kompletní workshop spreadového obchodování


jurie

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 38
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Jurie,

dojem z workshopu spreadoveho obchodování mám výborný.Je to dílko,dle mého skromného názoru,které na lékarnických vahách poměřuje,co je podstatné a co nikoliv.Žádné slovo tam není nadbytečné a přitom je tam vše přehledně a jednoduše vysvětlené.Porozumí tomu každý,kdo umí číst a malinko přemýšlet.Jsem velmi vděčný autorům,že své zkušenosti poslali dál.
Hezký den přeje

Ivan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,

já už svůj pozitivní názor někde zde ve fóru prezentoval, ale znovu letmo zopakuji: z workshopu jsem byl bez přeháňky nadšený. Je to spousty jasně setříděných informací, které bych sám zjišťoval několik let a stálo by mě to mnohem víc, než je cena workshopu. Můj osobní názor je, že je z workshopu skutečně z každé stránky cítit know-how a zkušenosti, které museli autoři pracně sbírat. Já momentálně obchoduji intradenně, ale už si ze svých zisků dávám stranou peníze na otevření ještě jednoho účtu pro spreadové obchodování. Osobně se mi spready líbí víc, než klasické poziční obchodování nebo opce.
Vladimír

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den obchodnici..
k workshopu jen souhlas s predchozimi prispevky..

Jsou z nej citit velke zkusenosti a clovek se jen utvrzuje jak je treba drzet se planu, protoze na druhou stranu chvilkama tak striktni dodrzovani MM provokuje cloveka k myslenkam na mnohem agresivnejsi praktikovani.. ;)

(tu) takze lze jen doporucit..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jurie,

co má prosím Váš příspěvek společného s tématem tohoto vlákna? S Tomášem jsme otevření jakékoliv konkrétní kritice toho co děláme, ale prosím, pište k věci a především se věnujte tomu, co děláme my a ne někdo třetí.

Předpokládám, že ve svém příspěvku máte na mysli toho Toma, který nás na jednu stranu nazývá stánkaři, ale na druhou stranu se hrdinně schovává za své www stránky. Nebo myslíte toho Toma, co na se na jednu stranu tváří jako demokrat, ale na druhou stranu na nás hází na svých www stránkách špínu proto, že jsme si před X lety u něho koupili manuál a i když od té doby uplynulo mnoho času, pan Tom velmi obratnou výřečností vytvořil příspěvek na hranici demagogie, kterým se snaží dále držet svou image misteriózního guru, který jediný ví jak a co je správně a přitom nikdy neměl odvahu vylézt ze své ulity a setkat se se svými studenty tváří v tvář?

Jurie, na rozdíl od tohoto Toma se nikde neschováváme, naše zkušenosti již mělo možnost mnoho lidí osobně konfrontovat na kurzech a setkáních. Dále mají všichni možnost vyjádřit své názory v tomto fóru – a to je důvod proč zde komunikujeme o nás, našich stránkách a našich produktech a „nedrbeme“ cizí produkty a osoby jak to dělají jinde. Nemluvě o tom, že se zde upřímně snažíme pomáhat všem nováčkům prostřednictvím mnoha článků a stovek příspěvků a odpovědí v diskusi - a to prosím ZDARMA. Je skutečně „velké umění“ vytvořit manuál za 4000 kč a pomáhat jenom těm, kteří si „zaplatí“. A pak házet špínu na ty,kteří se totéž snaží dělat zadarmo. Skutečně nevidím žádné hrdinství v nesmyslném útoku pana Toma a z tohoto důvodu ani nejsme příliš zvědaví na jakékoliv diskuse o této „tajemné“ osobě, kterou nikdy nikdo neviděl a která dokonce i své produkty prodává pod hlavičkou jakési společnosti, kterou ani nevlastní a ani za ní nejedná.

Po otevření tohoto fóra se zde objevila řada příspěvků, které, podle mého názoru vyjádřili objektivní názor na služby zmiňovaného Toma. Následně jsme jím byli obviněni, že si příspěvky píšeme sami, což vede k jednoduchému závěru – prostě podobné diskuze nemají smysl. Pokud vám informace někoho jiného vyhovují a především vydělávají peníze, tak super, ale prosím nezatahujte flame na naše stránky, ok? Prostě ke komoditám přistupujeme jinak než zmiňovaný Tom, a nemůžeme se ztotožnit s metodami, které jsou podle našeho názoru a testování spíše obchodní metodou pro vydavatele než cestou jak budovat obchodní osobnost a následně v trzích vydělávat. Nicméně dál se do tohoto tématu pouštět nebudeme – určitě nepůjdeme na našich stránkách podobnou cestou očerňování a věštění kdo je jak úspěšný jako Tom na svých – prostě každý má svůj styl a ten náš můžete sám poznat jak na těchto stránkách, tak osobně na různých akcích které finančník pořádá. A komu tento web nevyhovuje tak má jednoduchou možnost – vymazat si jej ve svých bookmarcích a prostě a jednoduše sem nechodit.

Jinak všem ostatním děkuji za příspěvky, které se zde objevují. Do manuálu jsme se s Tomášem snažili vložit všechno know-how, které jsme o spreadech dost bolestivě získávali a samozřejmě vše budeme dále rozvíjet ve speciální sekci webu, kam mají všichni absolventi workshopu přístup. Jak víte, snažíme se například vyvíjet v tuto chvíli vlastní originální řešení, které by nám všem poskytovalo ještě lepší data, která pro obchodování strategií popisovaných ve workshopu používáme a je to neuvěřitelně svízelná a dlouhodobá cesta, nicméně výsledek snad bude stát za to :)
Každopádně spready jsou dlouhodobé strategie a tak všem přeji hodně trpělivosti a ještě jednou děkuji za Vaše příspěvky.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

nechcel som tu otvarat tuto problematiku, osobne som vdacny aj jemu a aj Vam... stop

myslel som vecnu kritiku...
zaujimal by ma nazor cloveka ktory spready obchoduje uz dlhsie, ktory ich neobjavil az vo vasej publikacii, ci s vami suhlasi, ci ma podobne skusenosti, ci je to kniha iba pre zaciatocnikov, alebo tam najde svoje aj skuseny obchodnik, atd...
proste pohlad experta...
J

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den Jurie,
jak jste si jiste vsiml, veskera diskuse na Financnikovi se v maximalni mozne mire vyhyba jakekoliv diskusi nad jinymi studijnimi materialy publikovanymi v CR. Chcete-li inzerovat, zaplatte si prvni misto na Seznamu a inzerujte. Chcete-li diskutovat, tak diskutujte a take se v maximalni mozne mire vyhnete jakekoliv skryte reklame. Toto prosim nepatri jen Vam, ale i dalsim velmi levnym pokusum o velmi neskrytou reklamu jineho produktu.

Verim ze si rozumime a budeme respektovat pravidla teto diskuse.

Preji Vam mnoho uspechu!!

Libic

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 7 months later...

Dobrý den to Jenal..

Je to můj první příspěvek do diskuse.
Jsem absolutní nováček jak tady na webu, tak i v komoditách. Každý den čtu a čtu a nabírám nové info.

Mám workshop cca 14 dní, zvládl jsem jej přečíst relativně rychle a jedním dechem.
Můj závěr -je to velmi jednoduše zpracovaná publikace a přesný návod jak obchodovat komodity pozičně jinak. Opravdu přímý návod bez zbytečných odstavců nezajímavých omáček.
A dále si musíš sám odpovědět na otázku zda chceš obchodovat každý den on-line nebo pozičně, nebo cca 30 min. denně pracovat s cenou EOD.
(můj skromný názor je 30 minut jsi v akci, ale další hodiny stejně připravuješ MM a vstupy a PT s polu se SL..) Očekávám, že je to tak na začátku jako se vším, ale až to budeš opakovat, tak dostaneš rutinu a pak to budou jiné časy.

Mně vyhovují spready z hlediska času. Nelituji peněz, dalo mi to opravdu více než koukání na zahraniční weby, jednak i proto, že má angličtina je nic moc.
Těším se na první ostrý obchod. Jednoznačně - spready.

Přeji hodně zdaru ve studiu všem začínajícím a těm pokročilejším úspěšné obchody.

Petr.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Sam se chci venovat spise ID, pozdeji s vetsim uctem asi diverzifikuji se spready, ale nemohu rici neco o necem co jsem zatim nemel moznost vyzkouset. Libi se mi clanky o spreadech tu na webu. Urcite spreadworkshop vyzkousim(uz jen kvuli me nemocipoznavat nepoznane a neustale se ucit necemu novemu a prinosnemu), ale nejdriv chci zvladnout vsechny zacatecnicke veci a poradne prozkoumat vsechna zakouti knih od Eldera a Douglase.Chtel bych taky pockat az si budu moci dovolit vetsi ucet (alespon od 30tisic).Nechci mit v mysli jed typu ''tenhle obchod nevyjde a jsem ze hry. Vezme mi to jeste asi par mesicu setreni a pak to zkusim. Navic chci jedno po druhem. Chci dukladne porozumet i detailum a nez se pustim do ostre akce chci zmaknout psychologii na jednicku. A zmeny v mysli, a hlavne zmena habitualnich konceptu se zarucene nedeje pres noc, protoze cely mechanismus naseho strachu a vzruseni a bezhlaveho emocialniho jednani je zakorenen hloub nez by se na prvni pohled mohlo zdat. Neni za cim spechat, nybrz svedomite a systematicky TED a TADY delat to nej pro radost nas samych i vsech okolo:)


Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...