Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Práce s grafy pro nováčky: Jaké nástroje a indikátory jsem shledal jako účinné a neúčinné


Doporučené příspěvky

Zajímavý článek, především z pohledu, jak významně se mohou lišit přístupy jednotlivých obchodníků.
Pro mě jsou S a R alfa a omega tradingu, strávím nad nimi určitě nejvíc času. Swingy jako doplněk k tomu, jak trh reagoval v daných SR zónách. Volume pouze jako potvrzení, že v trhu je likvidita.
Naopak mě velmi pomohlo všechny indikátory z grafů postupně vyházet. Mátly mě, nedokázal jsem v nich najít cokoliv prospěšného.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

TO MOSAT a DAXEVON:

Pokud byla řeč o AutoRetracementu - tak pak je tento indikátor pro Ninja trader součástí "on-line kurzu intradenního obchodování e-mini trhů", který zde pánové tomáš a petr nabízejí. Dostanete i návod jak ho do NT správně instalovat, je to velmi snadné.

Osobně na tento indikátor nedám dopustit, je srozumitelný a funkční. Díky za něj.

lesseps

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Swingy (vlny) jsou dost dobré pro určení směru trhu. Sám je používám v kombinaci několika tf. Tím dokáži taky velmi jemně načasovat vstup (úspěšnost obchodů přes 80%) a dají se použít i jako skvělá metoda k výstupu. Odpadá tak použítí idikátorů nebo stačí se omezit pouze na jeden. Graf tak zůstává velmi přehledný. Toto má pak velký vliv na správné viuzuální posouzení trhů a drobných detailů.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

MNovak Napsal:
-------------------------------------------------------
> Graf tak
> zůstává velmi přehledný. Toto má pak velký vliv na
> správné viuzuální posouzení trhů a drobných
> detailů.

S tim mohu jen souhlasit. Jak jsem se zameril na cisty graf, najednou jsem si zacinal vsimat dulezitych malickosti, ktere maji ovsem vetsi informacni hodnotu nez kdejaky indikator...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...

riki33
Trošku pozdě na reakci, ale fakt jsem tak často nechodím.
Pokud je název článku práce s grafy pro nováčky, tak prostě jen předpokládám, že ho čtou nováčci, kteří toho zákonitě ještě moc nevědí. Tím pádem budou mít spíše tendenci začít s něčím, co jim někdo zkušený kór když je provozovatelem poradí. Já svoji poznámku vznesl jen proto, aby se každý zamyslel, zda je tato cesta pro něj tou nejvhodnější. Nic víc.

Jinak zpětně děkuji za upozornění.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...